Alex için yürüdüler!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Alex için yürüdüler!


Alex de Souza'nın eski kulübü Cruzeiro'nun taraftarları Brezilyalı futbolcuya dön çağrısında bulunmak üzere binlerce kişinin katıldığı bir gösteri düzenlerken,yıldız futbolcu 20 Ekim Cumartesi günü yeni takımını açıklayacağını söyledi.
Cruzeiro taraftarları Alex de Souza'nın takımlarına transfer edilmesi için bir gösteri yürüyüşü düzenlediler. Belo Horizante kentinde gerçekleştirilen gösteriye, Alex'in Cruzeiro forması giydiği dönemden resimlerinin yer aldığı pankartlar ile katılan binlerce taraftar, Fenerbahçe ile yollarını ayıran oyuncunun takıma geri kazandırılması yönünde sloganlar atıp tezahüratlar yaptılar. Kent merkezinde toplanarak kulüp binasına kadar yürüyen göstericiler, zaman zaman yönetim ve teknik heyet aleyhine de sloganlar attılar.
Öte yandan taraftarın büyük baskısı altında olan Cruzeiro kulübü başkanı Gilvan Tavares, Alex de Souza'yı takımlarına gelmeye ikna etmek için yıldız oyuncuya telefon açtığını söyledi. Tavares, "Alex ile bizzat telefonda görüştüm. Bana henüz kararını vermediğini söyledi. Cruzeiro'yu çok sevdiğini ancak burada oynadığı dönemde sadece eşi ile köpeği olduğunu; şimdi ise 3 tane de çocuk edindiğini, bu yüzden konuyu enine boyuna düşündükten sonra bir karara varacağını dile getirdi" dedi. 2002-2004 yılları arasında Cruzeiro forması giyen Alex, bu dönemde takımıyla şampiyonluk sevinci yaşamıştı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt