Alex heykelinin açılışı yarın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Alex heykelinin açılışı yarın
Fenerbahçeli Alex'in heykelinin açılış töreni yarın yapılacak.

Fenerbahçe Futbol Takımı kaptanı Alex de Souza için sarı-lacivertli taraftarlarca yaptırılan heykelinin açılış töreni yarın gerçekleştirilecek.
Kadıköy Yoğurtçu Parkı'ndaki sarı-lacivertlilerin efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis'in heykelinin bulunduğu alana konulan Alex de Souza heykelinin açılışı saat 15.00'te düzenlenecek törenle yapılacak.
Fenerbahçe'de 8. sezonunu geçiren 34 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, kulüp tarihine geçen birçok bireysel rekor ve başarıya imza attı.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Gün itibariyle bir kez daha içerisine itilmiş bulunduğumuz karmaşık ortamı göz önünde bulundurarak, kulübümüzle yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda kaptanımız Alex de Souza'nın Yoğurtçu parkına dikeceğimiz heykelinin açılışının daha özgür bir ortamda, çok daha coşkulu bir şekilde yapılması gerektiğine kanaat getirdik ve açılışın ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdik.

[h=6]Taraftarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız.[/h]

EroL

EroL

Emekli Yönetici
:D sonunda adamın heykelinide diktiniz Ali :ehe

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
geçen gün bununla ilgili bir haber okumuştum: diyordu ki Alex, "bana niye heykel yaptıklarını anlıyamıyorum!"

evet, alex'in anlayamadığını ben nasıl anlayabilirim ki!

alex, kabul etmeli ki fenerbahçe tarihinin gelmiş geçmiş en güzide, en faydalı ve sembol olmuş oyuncularının başında gelen bir isim. bir fenerbahçeli olarak onu sporculuğunun yanında ahlakıyla, efendiliğiyle, düzgün aile yaşantısı, insanlığı ve sportmenliğiyle çok sever ve takdir ederim. fakat bir şeye de inanırım, sevilen kişiler gönülde yaşar, unutulmazlar. fakat bu heykel işini anlayamam bir türlü. bana çok abartılı, saçma gelir. nihayetinde alex bize verdiklerinin karşılığında dolu dolu parasını, karşılığını da almıştır.

bu tür abartılı işlerden oldum olası tiksinmişimdir hep!

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Abartıyla ne ilgisi var hocam ...
Adam 7-8 yıl boyunca Fenerbahçeye neler vermiş ben ona bakarım ... 3 yaşındaki çocuk bile Alex Alex diye haykırıyorsa diyecek söz yoktur ...

Alex hak ettiğinin karşılığını almıştır ... :oke: Sonuna kadar destekliyorum bu hareketi ...

GenerALEX ... KRALEX ...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Seçkin dayının dedikleri şuraya varıyor.
sagopa' Alıntı:
Olması gerekenlerin adını iyilik koymuşlar

• Beğen
Tepkiler: |SEÇKiN|
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...