Kingmortall
Üye
Allah çarpsın bende hüzünlendim ya. Adam gibi adamdı neden böyle yaptılar. 1 günlük 5 günlük 1 aylık 2 senelik bi emek değilki bu ....bir devir kapandı galatasaraylıyım ama seni ututmayacak bu taraftar şampıyonlar liginde yaptıgın asistini gol sevincini gollerini asistlerini seni unutmayacak bu taraftar elveda büyük kaptan seni izlemek büyük keyif ti bende hüzünlendim yeminle
Artık alex attı 3 oldu alex attı fenerbahce kazandı alex şov gibi laflar duyamayacağiz ...
Artık duran toplar da ayağa kalkmayacagiz ...
Alex in ara paslarını göremeyeceğiz ...
Olmadı be kral ...
Murat sen bile diyorsun bu adam 8 yıldır iyidi kafasına girdiler vs eğer başka oyuncu olsa eyv. Alex çok zeki karakterli biri kimse girmez kafasına.ve feneri asla satmaz.
Herkes aziz yıldırıma saldırıyor çünkü hataları iyiliklerini geçti.
Beşiktas hata yapmıştır ben kabul ediyorum, kimse takımdan büyük olamaz önune gecemez q7 de öyle fikret ormanda alexte aziz y öyle.
Adam gelmiş 35 yaşına zaten gidecekti kimse neden gitti demiyor neden böyle gitti.
Orda kac taraftar vardı zaten beşiktaşlisi gslisi kendi formasini giydi.
Sana soruyorum orda yüzlerce kişi vardı ve çoğu yanında eşi sevgilisi çocuğuyla gelmişti sen bjkli olsan fener forması giyip eşinin çocuğunun yanında bunu yapar misin?
halit şurda fikir ayrılığımız var Aykut hocaya karşı tavrını neden hocanın tüm yapıcı hareketlerine rağmen değiştirmedi ve aynı olumsuz davranışlarını sürdürdü? Belli ki iş aykut hoca ve alex arasında kaldı.2sinin de aynı anda sezon sonunu görme ihtimali yok ve bir karar vermek zorundalar.Bu durumda futbolcu için hocayı mı feda edeceksin yoksa son yılda bu tarz anormal işler yapan futbolcuyu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?