Alem fm Nihat sırdar Manisa'da

Sponsorlu Bağlantılar

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Alem fm Nihat sırdar Manisa'da
Alem fm de sabahları ve akşamları yaptıgı radyo programları büyük beğeni toplayan nihat sırdar bugun manisada süleyman demirel kültür merkezinde, bütün kazlar toplandık isimli tek kişilik gösterisini oynadı...

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Eskişehirede bekleriz Nihat abimizi :)

handsome

handsome

Üye
güzel geçmiştir eminim dreamboy..

dreamgirls

dreamgirls

Üye
kazlar:) gösterisine çok gitmek istedim, şartlar işte, iş-güç katılamadım.:sopa:
Ama akşam programını canlı yayın otobüsünün yanında kulağımızda kulaklıklar, aşkımla elele dinlemek daha güzeldi. Nihat'ı daha zayıf bekliyodum ama neyse:) reklam aralarında otobüsten inip, son saniyesine kadar halkla fotoğraf çektirmesi, konuşması da ayrı bi güzellikti tabi...:oke:
ahh bide zeki gelse:):islik

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
zkc gelse güzel olurdu tabikide;)

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Zeki'nin Manisaya gitmesi için manisada zekinin ilgisini çekecek bir şeylerin olması lazım. İlk aklıma gelen şeyde yemek doğrusu :ehe Veya Manisaya giderken uğrayacağı mola yerleri :ehe

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Zeki'nin Manisaya gitmesi için manisada zekinin ilgisini çekecek bir şeylerin olması lazım. İlk aklıma gelen şeyde yemek doğrusu :ehe Veya Manisaya giderken uğrayacağı mola yerleri :ehe
senegalliren eski yerleşim yeri manisa diye yalan haber çıkartsak yeter:ehe

goklerinhakimi

goklerinhakimi

Üye
ben pek alem fm dinlemiyorum çoğunlukla radyo hiraş dinliyoruz ama resimler güzelmiş:oke:

zikekadir

Üye
şuan dinliyorum :) yarışma felan yaptı