Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alem fm Nihat sırdar Manisa'da
Sponsorlu Bağlantılar
dreamboys69
Üye
Konu Sahibi
Alem fm Nihat sırdar Manisa'da
Alem fm de sabahları ve akşamları yaptıgı radyo programları büyük beğeni toplayan nihat sırdar bugun manisada süleyman demirel kültür merkezinde, bütün kazlar toplandık isimli tek kişilik gösterisini oynadı...
_dumanist_
Üye
Eskişehirede bekleriz Nihat abimizi
handsome
Üye
güzel geçmiştir eminim dreamboy..
dreamgirls
Üye
kazlar gösterisine çok gitmek istedim, şartlar işte, iş-güç katılamadım.
Ama akşam programını canlı yayın otobüsünün yanında kulağımızda kulaklıklar, aşkımla elele dinlemek daha güzeldi. Nihat'ı daha zayıf bekliyodum ama neyse reklam aralarında otobüsten inip, son saniyesine kadar halkla fotoğraf çektirmesi, konuşması da ayrı bi güzellikti tabi...
ahh bide zeki gelse
dreamboys69
Üye
Konu Sahibi
zkc gelse güzel olurdu tabikide
_dumanist_
Üye
Zeki'nin Manisaya gitmesi için manisada zekinin ilgisini çekecek bir şeylerin olması lazım. İlk aklıma gelen şeyde yemek doğrusu Veya Manisaya giderken uğrayacağı mola yerleri
Zeki'nin Manisaya gitmesi için manisada zekinin ilgisini çekecek bir şeylerin olması lazım. İlk aklıma gelen şeyde yemek doğrusu Veya Manisaya giderken uğrayacağı mola yerleri