Alem 'Çete' görsün!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Alem 'Çete' görsün!


Şampiyonluk için yoluna emin adımlarla devam eden Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 28. hafta karşılaşmasında Türk Telekom Arena'da Beşiktaş'ı konuk edecek.

27 hafta sonunda topladığı 49 puanla ligde 3. sırada yer alan siyah beyazlılarda takımın en önemli isimlerinden Manuel Fernandes kart cezası sebebiyle sahadaki yerini alamayacak.

'Portekiz Çetesi'nin bu sezonki en aktif futbolcusu olan Fernandes'in diğer üyeleri ise Hugo Almeida, Ricardo Quaresma ve Simao Sabrosa...

4 PORTEKİZLİ! 17 GOL, 16 ASİST = 33

Beşiktaş'ta Hugo Almeida bu sezon ligde 8 gole imza atarken 3 de asist yaparak, Portekizli futbolcuların içinde en skorer isim oldu. Fernandes 3 gol, 7 asistle oynarken; Quaresma ise 3 gol atarak 3 asistin altına imzasını attı. Bir diğer 'Çete üyesi' Simao da Quaresma ile aynı başarıyı gösterdi.

Böylece 4 Portekizli Beşiktaş'ın ligdeki 39 golüne karşılık, 17 gol atarak 16 asist yaptı. Bu oyuncuların golleriyle asistlerin toplamı 33 yapıyor.

ÇETEYE 3 'ASLAN' YETER! 24 GOL, 10 ASİST = 34

Galatasaray'da Johan Elmander, Selçuk İnan ve Felipe Melo'nun performansları Portekiz Çetesi'ni (?) çökertmeye yetiyor. 3 yıldız 24 gol kaydederken, toplamda yapılan 10 asistle dikkatleri üzerine çekiyor.

Sarı-kırmızıların 3 futbolcusu gol/asist yüzdesinde Beşiktaş'ın Portekizliler'ini geride bıraktı.

Galatasaray'ın en golcü oyuncusu Johan Elmander ligde 9 kez fileleri havalandırırken, takım arkadaşlarına 3 golün servisini yaptı.

Selçuk 8 gol, 7 asistle oynarken; Felipe Melo 7 kez fileleri salladı.

YANINA BAROS DESEK!

Beşiktaş maçlarında yaptığı patlamalarla dikkat çeken Milan Baros, bu maçta teknik direktör Fatih Terim'den görev bekleyecek. Bu sezon ligde 7 gol atan Baros, 4 de asist yaptı.

Beşiktaş'ta Almeida'nın ardından en golcü oyuncu olan Mustafa Pektemek, tıpkı Baros gibi 7 kez gol sevinci yaşadı. 23 yaşındaki oyuncunun 1 de asisti bulunuyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: SHS


SHS

SHS

Üye
çok doğru :ehe
 
cargo3230

cargo3230

Üye
Bizimkilerde Türkiye çetesi olsun.... Ligin tozunu atıyorlar....:ehe
 
haltie

haltie

Üye
Beşiktaşın çetesiyle kıyas edilmesi ve o isimle karşılaştırılması portekiz çetesinin ne kadar etkili gösteriyor dolaylı olarak;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt