:hmmm: :hmmm:
Nextman Emekli Yönetici EroL' Alıntı: abi kıskanacaklar nazar değecek gösterme donanımı. Genişletmek için tıkla ... Kaskolu sorun yok
EroL' Alıntı: abi kıskanacaklar nazar değecek gösterme donanımı. Genişletmek için tıkla ... Kaskolu sorun yok
achambo Üye EroL' Alıntı: plan bu abi +37° 4' 15.75", +35° 22' 47.43" şifreli konuşalım çakmasınlar Genişletmek için tıkla ... burası neresi - - - Eklendi - - - adanada bir yer - - - Eklendi - - - vaaay erol abi geliyorum sizin eve
EroL' Alıntı: plan bu abi +37° 4' 15.75", +35° 22' 47.43" şifreli konuşalım çakmasınlar Genişletmek için tıkla ... burası neresi - - - Eklendi - - - adanada bir yer - - - Eklendi - - - vaaay erol abi geliyorum sizin eve
Nextman Emekli Yönetici EroL' Alıntı: plan bu abi +37° 4' 15.75", +35° 22' 47.43" şifreli konuşalım çakmasınlar Genişletmek için tıkla ... Anlaşıldı yanlız benim daimi ve minnettar olduğum yerede gidelim.Uzun zaman oldu damarlarımdaki asil kan hareketlensin 39 55'30.29'' N 32 50'12.04'' E
EroL' Alıntı: plan bu abi +37° 4' 15.75", +35° 22' 47.43" şifreli konuşalım çakmasınlar Genişletmek için tıkla ... Anlaşıldı yanlız benim daimi ve minnettar olduğum yerede gidelim.Uzun zaman oldu damarlarımdaki asil kan hareketlensin 39 55'30.29'' N 32 50'12.04'' E
Oğuzhan Üye EroL' Alıntı: plan bu abi +37° 4' 15.75", +35° 22' 47.43" şifreli konuşalım çakmasınlar Genişletmek için tıkla ... Kabız Civciv Çeviri Takımı bu şifreli cümleyi çevirmekten gurur duyar. Musluğu açtım, tıpasını taktım. Musluğu açtım, tıpasını taktım.
EroL' Alıntı: plan bu abi +37° 4' 15.75", +35° 22' 47.43" şifreli konuşalım çakmasınlar Genişletmek için tıkla ... Kabız Civciv Çeviri Takımı bu şifreli cümleyi çevirmekten gurur duyar. Musluğu açtım, tıpasını taktım. Musluğu açtım, tıpasını taktım.
Nextman Emekli Yönetici achambo' Alıntı: said abi senin evi de öğrencem diye umutla açtım ve beklediğimden üst bişey çıktı Genişletmek için tıkla ... Yanlış Ulu Önderimiz M.Kemal ATATÜRK'ün ebedi istirahat ettiği yerdir.
achambo' Alıntı: said abi senin evi de öğrencem diye umutla açtım ve beklediğimden üst bişey çıktı Genişletmek için tıkla ... Yanlış Ulu Önderimiz M.Kemal ATATÜRK'ün ebedi istirahat ettiği yerdir.
achambo Üye Nextman' Alıntı: Yanlış Ulu Önderimiz M.Kemal ATATÜRK'ün ebedi istirahat ettiği yerdir. Genişletmek için tıkla ... tamam işte bir de tam ortasını seçmişsin abi
Nextman' Alıntı: Yanlış Ulu Önderimiz M.Kemal ATATÜRK'ün ebedi istirahat ettiği yerdir. Genişletmek için tıkla ... tamam işte bir de tam ortasını seçmişsin abi