Aldırma gönül aldırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gullit

Üye
    Konu Sahibi
Aldırma gönül aldırma
Arkadaşlar yaklaşık 2hafta önce ovide bi güncelleme çıktı ve o bazı telefonlara geldi ama benim ürün kodum 059D576 ve hala gelmedi.Bunun üstüne birde annayı bekliyoruz.Daha ovi güncelleyemeyen biri,ne zaman çıkacağı malum olan anna yı çıktığı tarihte yükleyebilir mi?Bana imkansız gibi geliyor bu olay ve yavaş yavaş nokiadan soğumaya başladım.Şu n8e verdiğim paraya acır hale sokuluyorum ya en çok ona üzülüyorum..

ozggurr

Üye
Guncellersin endiselenme...

forumu sürekli takip etme o zaman insan bi beklenti içinde oluyor her gün girince

_ardaa

Üye
ovi güncellemesi benim tahminimce geri çekilmiş bir güncelleme zaten forumda 1 kişiden başka güncelleyebilen yok, anna'nın gelmesi yakındır merak etme.

Uruloki

Üye
yok arda ben hariç birkaç kişi daha var ve şu an ovibynokia adresine twitter dan yağmut gibi güncelleme hani bu hafta geliyordu diye soruyorlar

_ardaa

Üye
bir sorun var demek ki bizler güncelleyemiyoruz, anna ile birlikte bile şuan kullandığımız versiyon geliyor yani anna içinde bile 2.048 versiyonu yok şuan kullandığımız 2.046 versiyonu var işin garip tarafı orda aslında.

gullit

Üye
    Konu Sahibi
P.R. 1.2 de böyle olmuştu.2hafta sonra güncellemiştim ancak.Off nokia..

s60v5 versiyonlarda böyle bir sorun yok arkadaşlar nedense bu symbian3lerde böyle

bizler v5 de azmı çektik yha of of of

yaw güncellesen ne olacak güncellemesen anna gelse telefon uçacak sanki
nakadar büyük bir hevesle bekliyorsunuz güncellemeleri annayı felan sonra anna felan geldiğinde hayalkırıklığı yaşamayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...