Aldığınız samsung cep telefonu modellerinin WİFİ AKTARIM HIZI.. İlk kez görenler şok olabilir !!!

Sponsorlu Bağlantılar

silver021

silver021

Üye
    Konu Sahibi
Aldığınız samsung cep telefonu modellerinin WİFİ AKTARIM HIZI.. İlk kez görenler şok olabilir !!!
Almak istediğiniz modellerin wifisine bakıyoruz ama kaçımız bunları atlıyoruz.. Samsung Star wifisi olanlar zaten teknolojiyle ilgiyi koparan adamlardan oluşuyordur.. (: ne diyelim sonuçlara bakın ve görün

Samsung Omnia Serileri
Bağlantı Hızı ? 7,2 Mbps Uçuyor :D

Samsung i8910 HD
Bağlantı Hızı ? 7,2 Mbps Mükemmel

Samsung LINDY M5650
Bağlantı Hızı ? 7,2 Mbps Alan isabetli almış

Samsung Corby Pro B5310
Bağlantı Hızı ? 7,2 Mbps Düşük bir fiyattaki cebe göre en iyisi

Samsung JET S8003
Bağlantı Hızı ? 3,6 Mbps O kadar paraya bu hız. Adı güya jet (:

Samsung Monte
Bağlantı Hızı ? 3,6 Mbps İdeal Seviyede

Samsung Blue Earth
Bağlantı Hızı ? 3,6 Mbps çevreci dene cepten çevreci bi hız..

Samsung Corby WİFİ
Bağlantı Hızı ? 236.8 kbps İnternette gezinmekte sizi zorlayabilir

Samsung Star WİFİ
Bağlantı Hızı ? 32 - 48 kbps Çok gülünç bi rakam (:

gunay45

gunay45

Üye
valla arkadaşım evimde kablosuz internet olsa ölcüp resim eklerdim ama malesef yok ama parklarda ffalan girdiğim zaman bolt yada opera tarayacı kullanıyorum youtubeden kasmadan video izleyebiliyorum ve 4yada 5 mb lik bi şarkıyı 1 dk içerisinde indiriyorum tamam star ın wifi si ile fazla bişey yapılamıyo ama maaşallah hiç sorun yaşatmıyo bana hatta bi gün mynete girmiştim oyun oynamaya kalktım 10 saniye içinde hem giriş yaptım hem oyun bölümüne girdim ama oyunu açamadım flash olmadığından olsa gerek valla genel anlamda gayet hızlı ve kullanışl bence belki diğerleri samsung modeller daha hızlıdır onlara bişey diyemem

silver021

silver021

Üye
    Konu Sahibi
48 kbla 1 dakika içerisinde 4 5 mbmi indirdin :) hımmm olabilir belki.. ama bence piyasada biraz bu konuların araştırılıp ceplerin ona göre alınması neyin nolduğu bilinmesi lazım.. yoksa 1 yıl geçmeden demode olur..

gunay45

gunay45

Üye
48 kbla 1 dakika içerisinde 4 5 mbmi indirdin :) hımmm olabilir belki.. ama bence piyasada biraz bu konuların araştırılıp ceplerin ona göre alınması neyin nolduğu bilinmesi lazım.. yoksa 1 yıl geçmeden demode olur..

evet araştırılıp alınması daha doğru olur lakin bazı vatandaşların (mesala benim) bütcesi kısıtlı olabiliyo yani araştırma yapılsa bile starın hem özellikleri bakımından hemde fiyat olarak Samsung Omnia serisinden daha cazip geliyo

silver021

silver021

Üye
    Konu Sahibi
evet araştırılıp alınması daha doğru olur lakin bazı vatandaşların (mesala benim) bütcesi kısıtlı olabiliyo yani araştırma yapılsa bile starın hem özellikleri bakımından hemde fiyat olarak Samsung Omnia serisinden daha cazip geliyo

omnia serisi değilki örneğin bi corby lindyi araştır.. ekranı hem kapasitif hemde wireless hızı yüksek..

araştırılınca dünya kadar cep telefonu çıkıyorki senin burda omnia serilerinin hızında takılıp kalman ilginç (:

SAINT1

SAINT1

Üye
Bende satar wi-fi'nin hızından gayet memnunum.helede opera mini5'le bağlantı çok hızlı ve çok hızlı dosya indirebiliyorsun.4mb 1 dakika sürmüyor.bence bu bağlantı hızı çok iyi.Ayrıca iphone'un ve toshiba pda'nın bulamadığı modeme ben bulup bağlanabiliyorum.Bizzat test ettim.
Bence wi-fi'si gayet iyi.

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
bence de

gunay45

gunay45

Üye
omnia serisi değilki örneğin bi corby lindyi araştır.. ekranı hem kapasitif hemde wireless hızı yüksek..

araştırılınca dünya kadar cep telefonu çıkıyorki senin burda omnia serilerinin hızında takılıp kalman ilginç (:

ben omina serisinde takılıp kalmadım sende listenin en başına onu koymuşsun benim soylemek istediğim şey sınırlı bütçesi olanlar için star hız ve görüntü olarak ve ayrıca fiyat olarak daha makul olması

Depeche Mode

Üye
''Ordaki hızlar konu cep telefonu oldumu işin biraz cilasına kaçıyor.Telefonun 3.6 mbit i de desteklese, 7.2mbit i desteklese bi telefondan bu hızları alabilmen çokda mümkün değil.Bir kere telefonda örneğin bi web sayfasına girdiğinde oradaki en önemli konu senin bağlantı hızından ziyade elindeki aletin web sayfasını açış hızıdır yani performansıdır.Öyle orada yazılan hızlar cep telefonları için pek birşey ifade etmez.Ha bilgisayardan kullanırken elbetteki 7.2 ile 3.6 mbit arasındaki farkı anlarsın ancak telefonda bu çok zor oda ancak download yaparken belli olur; ki oda telefonun bataryasının çok çabuk tükenmesi manasına gelir. Kısacası telefondan webde gezinirken bu iki hız arasındaki farkı anlaman imkansız gibi birşey.Belki download da belli olur oda 3g li baz istasyona çok uzak olmaman gerek ve senden başka kimselerin o 3g destekli baz istasyonunu çok zorlamaması gerek (veri alışverişi bakımından) vs vs vs. Yani birçok şeye göre değişkenlik gösteren bir durum.''(Alıntıdır)

kadsamuy

Üye
sadece wi-fi hızına bakıp kalmayın galaxs s II de 32-48 kbs adamlar onu uygun gormus sonucda bilgisayar degıl ve gb lık fılmler ındırmıyoruz amacı bellı degıl mı...

Eskisehir2011

Üye
Ben samsung star kullaniyorum wifi hizini en yuksek 180 kb/s normal sebeke hizini 25 kb/s gordum 48 kbps olsa yine iyidir Ve diger operatorlere göre hızı yükseltilmiş 2g kullanan avea da

Üst Alt