Alcatel Vision sanal gerçeklik gözlüğü teknik özellikler ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Alcatel Vision sanal gerçeklik gözlüğü teknik özellikler ortaya çıktı
Almanya'nın Berlin şehrinde devam etmekte olan IFA 2016 etkinliğinde firmalar arka arkaya bir çok yeni cihaz duyurusu gerçekleştirdiler ve bunlar arasında sanal gerçeklik gözlükleri de yer alıyor.









Bunlardan bir tanesi Qualcomm'un duyurduğu Snapdragon VR800 olurken, ayrıca Çinli TCL Corpbünyesinde yer alan Alcatel de Vision adındaki yeni sanal gerçeklik gözlüğünü resmi olarak duyurdu.

Bilindiği üzere şu anda pazarda iki farklı tip sanal gerçeklik gözlükleri yer alıyor. Samsung'un Gear VRmodelleri gibi akıllı telefonlar ile birlikte kullanılabilen modeller yanı sıra Oculus Rift ve HTC Vive gibi tüm donanım özelliklerini bünyesinde barındıran ve başka bir cihaza gerek duymayan modeller.

Qualcomm Snapdragon VR800 ve Alcatel Vision da ikinci tür modellere dahil ve kendi donanım özellikleri içeriyor. Yeni cihazın donanım özellikleri de detaylanırken, bunlara bakacak olursak eğer, cihazSamsung tarafından geliştirilen ve sekiz çekirdekli işlemci ve ARM Mali-T760 grafik işlemci içeren Exynos 7420 yonga setinden güç almakta.

Alcatl Vision 3GB sistem belleği içeriyor ve dahili veri kapasitesi ise 32GB olarak belirlenmiş. 3.8" büyüklüğünde ve 1080 x 1200 piksel iki ekrana sahip olan Alcatel Vision 3.000mAh batarya ile geliyor. 120 derecelik görüntüleme açısına sahip olan sanal gerçeklik gözlüğü 17ms gecikme süresi ile gelmekte.

Alcatel Vision sanal gerçeklik gözlüğü teknik özellikler ortaya çıktı
 


Üst Alt