Alcatel OT-708 ONe Touch Mini Wap'tan Video İzleme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
Alcatel OT-708 ONe Touch Mini Wap'tan Video İzleme Sorunu
arkadaşlar bende Alcatel OT-708 Mini var waptan nasıl video izleyebilirim lütden =( bedava internetim var hiç bişe indiremiyorum bari video izliyebiliyim abimde E63 vardı ayarlarını yapıp izleyebildi ben ayarlarını bilmiyorum yardımcı olsanız Tşkler..!:vur

hoss

hoss

Üye
arkadaşlar bende Alcatel OT-708 Mini var waptan nasıl video izleyebilirim lütden =( bedava internetim var hiç bişe indiremiyorum bari video izliyebiliyim abimde E63 vardı ayarlarını yapıp izleyebildi ben ayarlarını bilmiyorum yardımcı olsanız Tşkler..!:vur

internetten video izleyebilmek icin flash player programi gereklidir
youtube gibi sitelerden video izleyebilirsin
onun disinda flash destekli videolari izleyebilmek icin android isletim sistemli cihazlari almalisin

edman123

Üye
ıyı aksamalr
hocam sız ınternete kadar gırebılmısız ben de acılma sorunu oluyor daha yenı aldım telefonu acıldıktan sonra bır ekran gelıyor ve ekranı ayrlamak ıcın nokta basın dıyor onu nasıl halledebılırız yardımcı olursan sevınırm....

heackear

Üye
ıyı aksamalr
hocam sız ınternete kadar gırebılmısız ben de acılma sorunu oluyor daha yenı aldım telefonu acıldıktan sonra bır ekran gelıyor ve ekranı ayrlamak ıcın nokta basın dıyor onu nasıl halledebılırız yardımcı olursan sevınırm....

hocam onu kalemle yapmanız gerekiyor bendede çıkıyor ben kalemle yapınca geciyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt