Alcatel, MWC 2017'de Beş Yeni Telefonu Duyurmaya Hazırlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Alcatel, MWC 2017'de Beş Yeni Telefonu Duyurmaya Hazırlanıyor
Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız haberimizde Sony'nin bu yılki Mobil Dünya Kongresi’nde beş yeni akıllı telefon duyuracağını aktarmıştık. Ancak Sony, bu yıl Barselona'daki Mobil Dünya Kongresi'nde beşten fazla yeni akıllı telefonu tanıtacak tek şirket olmayacak gibi görünüyor. MWC 2017, Şubat ayının son haftasında Barselona'da düzenlenecek ve görünüşe göre Alcatel de iddialı bir şekilde MWC 2017'de yerini alacak. Alcatel, sadece MWC 2017'de yerini almakla da kalmayıp beş yeni akıllı telefonu duyuracak.

Alcatel'in MWC 2017 etkinliğinde tanıtacağı akıllı telefon modelleri ile ilgili henüz detaylar veli değil ancak arka kapakların değiştirilmesi yöntemi ile farklı işlevsellikler kazanan modüler tasarıma sahip olacaklarına dair iddialar bulunuyor. Bununla birlikte, LG'nin G5 için tasarladığı ve başarısız olan 'Friends' girişimi ve Motorola'nın Z serisi için ürettiği manyetik aksesuarları takiben, Alcatel'in modülerlik konusuna yeni bir anlayış getireceği belirtiliyor.

Alcatel'in modüler telefonlarında, bir şeyleri değiştirmek için değiştirilebilir yeni modüller satın almanıza gerekecek. Bu modüllerin hangi işlevsellikleri telefona katacağı bilinmiyor ancak görsellerde üzerinde sıralı ledler bulunan bir arka kapak dikkat çekiyor. Bu ledler, müziğin ritmine göre örneğin JBL Pulse hoparlörlerde olduğu gibi yanıp sönebilir.



Söylentilere göre Alcatel'in modüler akıllı telefonu arka yüzünde 13MP çift tonlu LED flaşa sahip olacak. Ayrıca bu modüler akıllı telefonun octa-core MediaTek bir yonga setinden güç alacağı iddia ediliyor. Aslında burada bahsettiğimiz telefon, 320€ civarında bir fiyat etiketine sahip olması beklenen Alcatel Idol 5 olabilir. Tüm bu detaylar, 26 Şubat tarihindeki Alcatel etkinliğinde gün yüzüne çıkacak.
Alcatel, MWC 2017'de Beş Yeni Telefonu Duyurmaya Hazırlanıyor
 


Üst Alt