Albayrak: ''Biz de Kadıköy'e Gideceğiz''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Albayrak: ''Biz de Kadıköy'e Gideceğiz''


Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi Türk Telekom Arena'da 2-1 mağlup ettiği derbi mücadelesinin ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, takipçileriyle arayı açma açısından kazanmaları gereken bir maça çıktıklarını belirterek, ''İyi ve güzel bir maç oldu. İyi hazırlanmıştık. Bu maç, ilk yarıyı lider bitirmemiz açısından çok önemliydi. Takipçilerimizle aramızdaki puan farkını açmamız için kazanmamız lazımdı. Seyircimiz Fenerbahçe'yi inanılmaz iyi karşıladı ve hiçbir olay olmadı. Birkaç ay sonra biz Kadıköy'e gideceğiz ve orada oynayacağız. Hepimiz birbirimize yardımcı olursak, inanıyorum ki hep beraber kardeşçe bir maç izleriz'' ifadelerini kullandı.


Fenerbahçe takımını tebrik etmeyi ihmal etmeyen Albayrak, ''Onlar da gol pozisyonuna girdiler. Ancak biz 2 gol attık ve galip geldik. Mutluyuz'' şeklinde konuştu.


Maça konuk takım seyircisinin alınmamasıyla ilgili olarak Sarı-Kırmızılı yönetici, bu durumun İstanbul Valiliği'nin aldığı bir karar olduğunu söyleyerek, ''Bugün emniyet güçlerine teşekkür ediyorum. Çok iyi önlemler almışlar. Gönül ister ki bizim taraftarlarımız deplasmana gitsin. Fenerbahçe'nin ve Beşiktaş taraftarları da buraya gelsin. Bundan kısa bir süre önce engelli basketbol takımlarının maçında çıkan olaylar, ister istemez herkesi üzdü ve tedirgin etti. Ondan dolayı da taraftarlar gelmemiş olabilir. İnşallah yeni sezonda bunların hepsini masaya yatırırız. Bunları daha geniş çapta düşünürüz.'' sözlerini noktaladı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt