Albaylığa oluşmak, Bu rütbeye ulaşmak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Albaylığa oluşmak, Bu rütbeye ulaşmak...
Albay oldum...

Bilmiyorum nerden başlayayım bu Hikayeye... Buraya nasıl üye olduğuma ile başlayabilirim...
Maxicepden haberim bile yoktu şu Konularını sadece Maxicepden alan siteler varya onların birine üyeydim...O site Maxicepin Adresini veriyordu O zaman konuya açanada güzel bir kızmıştım... Ama nerden bilim böyle bir ortamın, güzelliğin adresine verdiğini Sağolsun var olsun o arkadaş...
İkinci geçmek istediğin konuda Ayın Üyeliği... Telefonumu programa, oyuna,temalara doyurduktan sonra ben de paylaşım dedim ilk açtığım 10 konu filan hiç onay almadı...Tabikide sitede hepsi varmış... öyle böyle yavaş yavaş paylaşımları yapmaya başladım gayetde başarılı oldum galiba (aldığım teşekkür sayısı ile iddaa ediyorum bunu) Online,teşekkür,mesaj listesindede her zaman başlardada alsam bir türlü layik görmediler bana... bundan sonrada olaçağımıda pek sanmam... Ama ben sitede çıkar için değil sevdiğimden dolayı paylaşım yapıyorum vermeselerde olur...

1.5 senem geçti burda her anı güzel her anı muhteşem Maxicep oldukça bende Burdayım( tabii banlamazsalar)...

İnşalah bu yazıyı boşuna yazmamışdır okursunuz umarım... Fazlada uzun yazmadım

Ve bu rütbenin Resmi...

Tebrikler diyip geçmesiniz Umarım...

Tepkiler: ''zeus'', alixkandemir, Salih Baba™ ve 1 kişi daha
tek tek okudum tebrik ederim nice rütbelere hep beraber

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Sağol Nadide Abla...İnşallah Her zaman Beraberce...

DiaBLoS

Admin
Davutcum , tebrik ediyorum kardeşim . Ben askerden gelene kadar seni General olarak karşılamak istiyorum ona göre
Nice rütbelere hep birlikte Davut'um . Tebrikler .

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah Ali abi... Umarım olurum... Dönmeni dört gözle bekleçeğiz...

tebrik ederim davut abi darısı başıma

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Sağol Berkecim...
Çok yaklaşmışsın en kısa zaman da umarım olursun....

haltie

Üye
Tebrikler Davut.Benim iki adım var diğeride davut hadi bunuda burda açıklayayım adaşım fanatik fenerli kardeşim tebrikler generalliğe kadar yolu var bunun eminim

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Gerçek mi diyorsun Halit abi...Çok şaşırtcı oldu benim için... Bugüne kadar pek adaşlarımla karşılamamıştım... bunu dediğin iyi oldu

İnşallah, Umarım Genaralliğimide görecez...

Samsunspor

Emekli Yönetici
Davut Paşa Hayırlı Olsun , Tebrik Ederim

Rütbe Altına Yazını Bekliyoruz (B.İ.L.İ.C.A)

haltie

Üye
Valla 2 adım var Davut Halit ama genelde Halit dediklerinden onu kullanıyorum Davut ismi pek yok bende 2 3 kişi gördüm en fazla Davut isminde.

Praetor

Emekli Yönetici
Daha nice rütbelere Davut kardeşim

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür Ederim Güven abi....

Şunuda ekleyim BİLİCAyı hiç sevmiyorum, Fenerbahçe Forması taşımasına Rağmen....

Valla 2 adım var Davut Halit ama genelde Halit dediklerinden onu kullanıyorum Davut ismi pek yok bende 2 3 kişi gördüm en fazla Davut isminde.
Ben Adımı çok seviyorum En Güzel yanıda daha Davut diye başka kişi bilmiyorum...Davut Güloğlu dışında

Daha nice rütbelere Davut kardeşim

Teşekkürler Ata abi... İnşaalah Bereber ulaşırız Generalliğe Tabii yakalayabilirsem..

Praetor

Emekli Yönetici
Davut™;2265051' Alıntı:
Teşekkürler Ata abi... İnşaalah Bereber ulaşırız Generalliğe Tabii yakalayabilirsem..
Biz ağır ağır ilerliyoruz, malûm hayat... Ama sen de beni geçersen...

Hiçbir beklenti içinde olmamak en güzeli Önemli olan paylaşmak. Paylaşmayı sevmek. Bana konuma gelen tık sayısından daha çok keyif veren bir şey yok...

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Geçmek çok zor gibi artık nerdese 2 katı ..

Diğer dediklerinde noktasına kadar katılıyorum... Bir beklenti içinde olayım şu ceza puanlarından birini silsek olma mı..?

Davut™;2265100' Alıntı:
Geçmek çok zor gibi artık nerdese 2 katı ..

Diğer dediklerinde noktasına kadar katılıyorum... Bir beklenti içinde olayım şu ceza puanlarından birini silsek olma mı..?
tebrik ediyorum Davut kardeş daha nice rütbeler gelecek ve onları da göreceksin inşallah ,burada olmanın verdiği duyguları anlamışsın,daha güzel rütbelere layıksın

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim Semih Kardeşim....

Biz Maxicepde takılıyoruz...Değerinide ,Önemide çok iyi biliriz...

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim Anıl ama Galiba Yazdığım yazıyı Okumadın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...