Albay ve Üstü Üye Rütbesine Sahip Olanlar İçin Rütbe Altlarına Özel Yazı

Sponsorlu Bağlantılar

hakan.cbs

Üye
ben ne zaman olacağım :agla

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
daha çok gibi :)

KuT§H@L_®@p©hİ™

KuT§H@L_®@p©hİ™

Üye
Ya şu mesaj sınırlamasından nefret ediyorum!İstediğim çoğu şey mesaj sınırlı.Yeni üyeyiz diye neredeyse hiçbir şeyden yararlanamıyoruz.Yararlandığım şeyler de üye olduğum için.

arslansem

arslansem

Üye
Eee ben özel yazı istiyorum :islik:)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Fazla önemli değil , bak benimde yetkim var ama almıyorum ama alabilirim :ehe

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
aLmak isteyenLer Root ADmine Pm atabiLir :)

akula

akula

Üye
anlamdıgım bikonudur bu neden gereksiz mesaj yazıp altı üstü bi yazı için veya rütbe için forumda kirlik oluşturmak kaç yıldır bu siteye üyeyim mesaj sayıma dikkat ederseniz azdır hoş ve gerekli ve yeni şeylere mesaj yazmışımdır öyle yada böyle nasılsa maxicepde hoş vakit geçiriyorum gerek li bilgiyi alıyorum ve paylaşmaya çalışıyorum

Catty

Catty

Emekli Yönetici
anlamdıgım bikonudur bu neden gereksiz mesaj yazıp altı üstü bi yazı için veya rütbe için forumda kirlik oluşturmak kaç yıldır bu siteye üyeyim mesaj sayıma dikkat ederseniz azdır hoş ve gerekli ve yeni şeylere mesaj yazmışımdır öyle yada böyle nasılsa maxicepde hoş vakit geçiriyorum gerek li bilgiyi alıyorum ve paylaşmaya çalışıyorum
Herkes Elma değil :):oke:

akula

akula

Üye
elma derken :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Zaten 800 bin üye olacağına bu tarz düşünen 100 bin üye olsa daha iyi olurdu :)

arslansem

arslansem

Üye
Laf direk bana mı yoksa genel mi?

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Yani herkes senin gibi düşünmeye bilir , insanların kararlarını eleştirmek kadar gereksiz bişey yok bence :)

Sen Elma , o Armut , arada ne kadar tat farkı var :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
rütbe için heee hooo saol gibi şeyler yazanlar çok komiğime gidiyo bunu yapanlar üstüne alınsın. gerek yok böle şeylere arkadaşlar hepimizin 2 kolu 2 gözü var...

Tekin

Üye
ben askerliği bile asteğmen yaptım. faydası olmyor mu?

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
benimdaha 100 lerde yaaaaaaaaaaaaaaaa:agla:agla

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Mutlaka olması gereken çok çok olağanüstü bir avantaj degil arkadaslar zaten :)

Üst Alt