-LiveYourLife-
Üye
Bir Yazı İçin Değermi Yhawbende gece gündüz post kasmazsam emre can değilim![]()
bakın Bende BinBaşıyım ama Bendede Yazı Var
Bir Yazı İçin Değermi Yhawbende gece gündüz post kasmazsam emre can değilim![]()
Herkes Elma değilanlamdıgım bikonudur bu neden gereksiz mesaj yazıp altı üstü bi yazı için veya rütbe için forumda kirlik oluşturmak kaç yıldır bu siteye üyeyim mesaj sayıma dikkat ederseniz azdır hoş ve gerekli ve yeni şeylere mesaj yazmışımdır öyle yada böyle nasılsa maxicepde hoş vakit geçiriyorum gerek li bilgiyi alıyorum ve paylaşmaya çalışıyorum

Zaten 800 bin üye olacağına bu tarz düşünen 100 bin üye olsa daha iyi olurduanlamdıgım bikonudur bu neden gereksiz mesaj yazıp altı üstü bi yazı için veya rütbe için forumda kirlik oluşturmak kaç yıldır bu siteye üyeyim mesaj sayıma dikkat ederseniz azdır hoş ve gerekli ve yeni şeylere mesaj yazmışımdır öyle yada böyle nasılsa maxicepde hoş vakit geçiriyorum gerek li bilgiyi alıyorum ve paylaşmaya çalışıyorum

Laf direk bana mı yoksa genel mi?anlamdıgım bikonudur bu neden gereksiz mesaj yazıp altı üstü bi yazı için veya rütbe için forumda kirlik oluşturmak kaç yıldır bu siteye üyeyim mesaj sayıma dikkat ederseniz azdır hoş ve gerekli ve yeni şeylere mesaj yazmışımdır öyle yada böyle nasılsa maxicepde hoş vakit geçiriyorum gerek li bilgiyi alıyorum ve paylaşmaya çalışıyorum
elma derken![]()
Lafın GeLisi SanırmLafın GeLisi Sanırm

Yani herkes senin gibi düşünmeye bilir , insanların kararlarını eleştirmek kadar gereksiz bişey yok benceelma derken![]()