Albay ve Üstü Üye Rütbesine Sahip Olanlar İçin Rütbe Altlarına Özel Yazı

Sponsorlu Bağlantılar

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
mütiş :)

mukoaslan

mukoaslan

Üye
ya bu uygulamayı daha alt rütbelere yaparmısınız

Doğan

Üye
Benim şafak karanlık daha :D:ehe

mukoaslan

mukoaslan

Üye
anlıyorum :pro:

7/B şampiyon

7/B şampiyon

Üye
500 zorunlumu acaba

--------------- Ekleme ---------------

:aman2::bann:5000 zorunlumu acaba

L.J.

L.J.

Üye
Mesaj kasmaya teşvik edici bir durum

7/B şampiyon

7/B şampiyon

Üye
csk yapsana admın siteyi çok süper olur

alperen1313

alperen1313

Üye
güzelmiş
daha çok var ama

arslansem

arslansem

Üye
Bazı binbaşı üyelerde özel yazı gördüm ben,onlar nasıl yazmış :coold:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Özel üyeler, ayın üyeleri, firma yetkilileri, reklamverenler gibi sitede özel durumda bulunan veya bulunmuş kisilerin bu hakkı var arkadaşlar.

Onun dışında şu an Albay lık gerekiyor ama yakın zamanda revizyon yapabiliriz asgari post sayısında bu konuda.

arslansem

arslansem

Üye
Özel üyeler, ayın üyeleri, firma yetkilileri, reklamverenler gibi sitede özel durumda bulunan veya bulunmuş kisilerin bu hakkı var arkadaşlar.

Onun dışında şu an Albay lık gerekiyor ama yakın zamanda revizyon yapabiliriz asgari post sayısında bu konuda.
Hmm anladım teşekkürler

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye

alperen1313 hangisine giriyor ? normal üye gibi reklam veren vs değildir sanırım :bilmem:

alperen1313

alperen1313

Üye
alperen1313 hangisine giriyor ? normal üye gibi reklam veren vs değildir sanırım :bilmem:

iyi akşamlar öncelikle...
yönetim tercihi olduğundan doalyı şahsım adına herhangi b,ir yorumda bulunamayacağım..
eğer uygunsuz bir durumsa şayet gereken işlemi site yönetiminin yapacağunu düşünüyorum
saygılar

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Fazla önemli bişey değil, kişiliğinin bir yönünü gösterebilirsin.

Üst Alt