arslansem Üye Konu Sahibi Catty' Alıntı: Albay olarak dolaşan az kişi vardı , aramıza hoşgeldin !, bence özel yetki verilmeli .. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Bilal.. --------------- Ekleme --------------- OFLURECEP' Alıntı: Semih spor bölümündeki 20 mesajını sileyim de eski rütbeye geri dön Rütben hayırlı olsun. Daha nice rütbelere diyeceğim de sadece 1 tane bırakmışsın. Onunda alman dileğiyle. Genişletmek için tıkla ... Sağol Recep teşekkürler
Catty' Alıntı: Albay olarak dolaşan az kişi vardı , aramıza hoşgeldin !, bence özel yetki verilmeli .. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Bilal.. --------------- Ekleme --------------- OFLURECEP' Alıntı: Semih spor bölümündeki 20 mesajını sileyim de eski rütbeye geri dön Rütben hayırlı olsun. Daha nice rütbelere diyeceğim de sadece 1 tane bırakmışsın. Onunda alman dileğiyle. Genişletmek için tıkla ... Sağol Recep teşekkürler
arslansem Üye Konu Sahibi NOKİADANŞAŞMA' Alıntı: Çok yakışmış Albay rütbesi sana Tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... Sağol Atakan.Teşekkür ederim --------------- Ekleme --------------- darkness1981' Alıntı: Tebrikler, başarılarının devamını dilerim. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
NOKİADANŞAŞMA' Alıntı: Çok yakışmış Albay rütbesi sana Tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... Sağol Atakan.Teşekkür ederim --------------- Ekleme --------------- darkness1981' Alıntı: Tebrikler, başarılarının devamını dilerim. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
tragedie Emekli Yönetici Semih Daha Yeni gördüm konu hortladığı için veryansın etme bana tebrik ederim Kamyoncu Yazısı gibi olmuş Başlık Tek rakibin Türk hava yolları
Semih Daha Yeni gördüm konu hortladığı için veryansın etme bana tebrik ederim Kamyoncu Yazısı gibi olmuş Başlık Tek rakibin Türk hava yolları
arslansem Üye Konu Sahibi Mehmetce38' Alıntı: Nerdeyse general olucan konu başlığıni değiştir çaktırmadan Genişletmek için tıkla ... Zamanı var daha abi. Bu konuyu hortlatana saygı sevgi ve başka bişeylerimi gönderiyorum --------------- Ekleme --------------- İntifada' Alıntı: Semih Daha Yeni gördüm konu hortladığı için veryansın etme bana tebrik ederim Kamyoncu Yazısı gibi olmuş Başlık Tek rakibin Türk hava yolları Genişletmek için tıkla ... Sağol abi.Biraz erken oldu ama rakip severim dalaşmayı didişmeyi savaşmayı severim.Anladın sen onu --------------- Ekleme --------------- Praetor' Alıntı: Hakikaten yahu ne zaman 8500lere geldi yahu bu Genişletmek için tıkla ... Kimmiş o
Mehmetce38' Alıntı: Nerdeyse general olucan konu başlığıni değiştir çaktırmadan Genişletmek için tıkla ... Zamanı var daha abi. Bu konuyu hortlatana saygı sevgi ve başka bişeylerimi gönderiyorum --------------- Ekleme --------------- İntifada' Alıntı: Semih Daha Yeni gördüm konu hortladığı için veryansın etme bana tebrik ederim Kamyoncu Yazısı gibi olmuş Başlık Tek rakibin Türk hava yolları Genişletmek için tıkla ... Sağol abi.Biraz erken oldu ama rakip severim dalaşmayı didişmeyi savaşmayı severim.Anladın sen onu --------------- Ekleme --------------- Praetor' Alıntı: Hakikaten yahu ne zaman 8500lere geldi yahu bu Genişletmek için tıkla ... Kimmiş o