.Alba: "Barça'da oynamak çok kolay"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.Alba: "Barça'da oynamak çok kolay"
Barcelona'nın sol beki Jordi Alba, Barça'nın kalitesinin futbol oynamayı çok kolay bir hale getirdiğini söyledi.

Mundo Deportivo'ya konuşan genç oyuncu, "O kadar kaliteli bir takımız ki burada futbol oynamak çok kolay. Birlik ve kazanma hırsı üst seviyede. Alex Song da ben de yeni olmamıza rağmen senelerdir burada futbol oynuyormuşuz gibi hissediyoruz." ifadelerini kullandı.

Barcelona'yı genç takımdayken bırakan İspanyol oyuncu, bir daha Katalan takımın formasını giyemeyeceğini düşündüğünü de itiraf ederken, "İnsanların hayalleri, rüyaları olur. Benimki de bir gün yeniden Barcelona'da forma giymekti. Sizin rüyanıza sahip bir sürü insan varken bu şansa yeniden sahip olmak paha biçilemez." şeklinde konuştu.

Valencia'daki eski hocası Unai Emery'den de övgü dolu sözlerle bahseden Alba, "Beni kanat oyuncusundan bek oynamaya teşvik eden o olmuştu. Onun sayesinde bugün olduğum futbolcu haline gelebildim." dedi.

2012 senesinin kendisi adına harika geçtiğini, Avrupa Şampiyonası 2012'yi kazandıkları için çok mutlu olduğunu ve Barcelona'yla başarıdan başarıya koştuğunu söyleyen İspanyol savunmacı, rüyalarını bir bir gerçekleştirdiğini söyledi.

23 yaşındaki savunmacı, sezon başında 14 milyon avroya transfer oldu ve ilk maçından bu yana savunmanın solundaki tek tercih haline geldi.
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
burda efsane olacak muhtemelen
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt