Alayı Kalpazan !!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

garb02

Üye
    Konu Sahibi
Alayı Kalpazan !!!!!!!!!

Aslan kardeşim sitene yalan beyan ettin ! 7 günlük linklerinizi çevittirebilirsiniz diye, telefonu yazar yazmaz block yedik. 7 günlük diye sizi kandırdık demiyorsunuz.
Be şerefsiz adam ! boşuna üye olmuşum. 1985 yılında da vestel yalan beyan reklam etmişti. buz dolabı alana, ütü tost kızartma makinesı bedava demişti. Yeni evlenenler bu olaya düştük resmen ! Vestel'de kalpazanlık yapmıştı. Vestel'de fazla para ödüyordun hediyeler yoktu. Neyse konumuz o değil !!

Telefonu eklerken neden block yer ben o'nu çözemedim 0 telefon hattı yazdım block ip değiştirdim altını çizeyim.

Torrent sitesi vardı bilenler bilir. Şutla ve korsan körfezi aradım o site yazdım baktım. Kapatmışlar

Tutorial indirecektim torrent'ten bulamadım, Filenext ve nitroflare 7 adet part rar var, alldebrid'den çevittireyim dedim. Ne bileyim bunların şerefsiz oldukları
 
Yönetici tarafından düzenlendi:
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Sitemizle alakası olmayan bir site anladığım kadarı ile ve hemde yabancı bir site bizim bununla ilgili ne söylememizi istersiniz doğrusu hiçbir şey anlamadım ve site doğru özenli bir Türkçe kullanmanızı rica etmiştim bundan önceki mesajımda. Ve uygunsuz kelime kullanımından uyarı verdim, tekrarı halinde cezanız katlanarak son seviyeye ulaşacaktır, forum kurallarımızı inceleyiniz. İyi forumlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt