Alanya, Avsallar Otelleri > Justiniano Beach Alanya ( Adresi - Konaklama - Fiyat - Oda Detayları )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Alanya, Avsallar Otelleri > Justiniano Beach Alanya ( Adresi - Konaklama - Fiyat - Oda Detayları )
Alanya, Avsallar Otelleri > Justiniano Beach Alanya ( Adresi - Konaklama - Fiyat - Oda Detayları )

»Konum
Alanya, Avsallar - İncekum mevkiinde bulunan tesis, 6.200 m2 alan üzerine kurulu olup, Alanya şehir merkezine yaklaşık 24 km., havalimanına 100 km. mesafede ve denize sıfır konumdadır. Tesisin kendine ait 100 m. uzunluğunda sahil şeridi mevcuttur.

»Tesis
Tesiste 1 adet klimalı ana restaurant, 1 adet A’la carte restaurant, 1 adet açık yüzme havuzu, 1 adet çocuk yüzme havuzu, 1 adet kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, fitness center, masaj, çamaşırhane, doktor, butik, kuyumcu, kuaför, mini market, deri mağazası, araba ve motosiklet kiralama, canlı müzik, gece ve gündüz animasyon showları, 500 kişilik toplantı salonu, 4 adet bar, disco, çocuk kulübü, mini club (4-12 yaş), çocuk oyun alanı, mini hayvanat bahçesi, akülü mini arabalar, şarap evi, tenis kortu, ışıklandırmalı tenis kortu ve tenis malzemeleri, mini futbol, beach voleybol, beach futbol, aerobik, yoga, futbol sahası, masa tenisi, su jimnastiği, langırt, sörf, kano, deniz bisikleti, dalış okulu, motorlu ve motorsuz su sporları, dart, bilardo, parasailing, internet cafe, şezlong, şemsiye, minder mevcuttur.

»Oda
Tek kişilik, çift kişilik oda, aile odası oda olmak üzere toplam 217 adet oda bulunmaktadır. Ana bina ve Anex bina olarak 2 bölümden oluşmuştur. Ana bina odaları merkezi, Anex bina odaları split klimalıdır.Minibar haftada 2 kez doldurulmaktadır (alkollü içecekler ücretli, alkolsüz içecekler ücretsiz). Ana bina odaları halı, anex odaları seramik kaplıdır.


Çift Kişilik Oda : 25 metre kare olan çift kişilik odalarda klima, tv, telefon, minibar, fön, kasa, balkon veya teras bulunmaktadır.


Tek Kişilik Oda : 20 metre kare olan, balkonsuz ve kara manzaralı tek kişilik odalarda klima, tv, telefon, minibar, fön, kasa bulunmaktadır.


Aile Odası : 40 metre kare olan aile odalarının tamamında klima, tv, telefon, minibar, fön, kasa, balkon veya teras bulunmaktadır.

»Yiyecek ve İçecek
Herşey Dahil sisteminde olup açık büfe kahvaltı, geç kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, snack servis, dondurma saati, gece snack, A’la carte restaurant, 10.00-24.00 saatleri arasında ücretsiz alkollü ve alkolsüz tüm yerli içecek hizmeti sunulmaktadır.


Kahvaltı : 07.00 – 10.00
Geç kahvaltı : 10.00 – 11.00
Öğle yemeği : 12.30 – 14.30
Dondurma saati :
Snack servis : 12.00 – 17.00
,Akşam yemeği : 19.00 – 21.30
A’la carte servis : 19.00 – 22.00
Gece snack : 23.30 – 00.30

Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler,
Geç kahvaltı,
Temalı restaurant (Balık rezervasyonlu ve ücretsiz),
Çeşitli aperatifler (12:00 - 17:00),
Gece snack ikramı (23:00 - 00:30),
Kuru pasta ve kekli 5 çayı,
Akşam yemeklerinde dondurma ikramı,
Tüm yerli alkollü ve alkolsüz içecekler (10.00-24.00),
Odalarda ücretsiz dolu minibar (haftada 2 kez alkolsüz içecekler ile doldurulur).

Ȇcretli
Sauna, Türk hamamı, masaj, çamaşırhane, doktor, butik, kuyumcu, kuaför, mini market, deri mağazası, araba ve motosiklet kiralama, akülü mini arabalar, ışıklandırmalı tenis kortu ve tenis malzemeleri, langırt, sörf, kano, deniz bisikleti, dalış okulu, motorlu su sporları, dart, bilardo, parasailing, internet cafe, 24 saat tüm ithal içki servisi tesis misafirlerine ücretli olarak sunulmaktadır.

Ȇcretsiz
Restaurantlar ve yüzme havuzları, fitness center, tv odası, canlı müzik, gece ve gündüz animasyon showları, dondurma saati, diyet büfesi, vejeteryan büfesi, toplantı salonu, çocuk kulübü, mini club (4-12 yaş), çocuk oyun alanı, mini hayvanat bahçesi, tenis kortu (gündüz), mini futbol, beach voleybol, beach futbol, aerobik, yoga, futbol sahası, masa tenisi, su jimnastiği, şezlong, şemsiye, minder, 10.00-24.00 saatleri arasında tüm yerli alkollü ve alkolsüz içecek servisi, barlarda yerli alkollü içecek ve meşrubatlar tesis misafirlerine ücretsiz olarak sunulmaktadır.

»Plaj
Tesisin kendine ait 100 m. uzunluğunda kum plajı mevcuttur. Güneş şemsiyeleri, havlu ve minder havuz başında ve plajda ücretsizdir.

Ȃocuklar
Tesis küçük misafirlerine çocuk havuzu, mini club, çocuk oyun parkı çocuk animasyon ve show aktiviteleri, çocuklar için tv odası, mini hayvanat bahçesi, akülü mini arabalar, trene binme hizmeti vermektedir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt