Alacağım Yeni Akıllı Telefon İçin Öneri.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iboskeee

iboskeee

Üye
    Konu Sahibi
Alacağım Yeni Akıllı Telefon İçin Öneri.
Arkadaşlar 1.5 yıldır Nokia C6-01 Kullanıyorum Telefonumu Değiştirmek istiyorum Iphone hariç telefon önerisi bekliyorum
benim için önemli olan sistemi ( hızı vs. ), ekran görüntü kalitesi vb.

Aklımda bi kaç model var aslında

1. samsung note 2
2. samsung galaxy s3 ( herkeste var ama güzel )
3. htc one x
4. sony xperia s

haluk34

Üye
bana sorarsan htc one x derim.

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Büyük gelmezse Note 2.Büyük dersen S III.

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Note 2 ..

Listede Yok .. Ama Lumia 920'yi Siddetle Tavsiye Ederim ..

MaxicepManyagı

Üye
s3 veya note2 :) şimdiden h.olsun

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sony xperia ion derim türkcelde inceledim baya kaliteli telefon

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Bunların arasından note2 derim ben.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bunların arasından alacaksan Note 2 al farklı alacaksan Lumia 920 alabilirsin.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Note 2 .. :good:

gkcll

gkcll

Üye
lumia 920

Kerim.336

Üye
Note veya s3

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
Note 2

aleranol

aleranol

Üye
Dostum elimde not2 var diğerlerinin varsayimlari var. Ben sana not2 öneririm. Bi ara bende wpyi cok istiyordum ama henüz l920 alinacak zaman degil. Önümüzdeki yilki twlefonlar kat kat güçlü olacagi için wp alicaksan da bekle. Not2 ram olarak en az 3 yil götürecek zaten. Islemci olarak da 2 yildan biraz falza gider. Kullanım olarak not2 s3 den cok daha hizli ve ne kasiyor nede donuyor ayrice one x i de bayağı incelemiş biri olarak sana eğer not2 buyuk ekranlı gözüküyor kullanamaz isen onex+ yi beklemeni öneririm. Ama wp icen bence 1-2 yıl daha beklenebilir. zaten ekran kamera filan olarak not2 oldukça güzel bir alet. Ama bir lumia920 kadar iyi kamera da ekrani da yok.

alperen y

Üye
eger 1-2 yil kullanirim dersen lumia al cunki bnde eskiden birkactane nokia aldim samsung a gore cok dayaniksiz. eger uzun sure kullanicam dersen bn samsung s3 derim

Black-killing

Black-killing

Üye
Note 2

iboskeee

iboskeee

Üye
    Konu Sahibi
yardımınız için tşk. hayatım boyunca nokia kullandım ama artık marka değiştirmek istiyorum
ya biraz daha beklicem yeni modelleri yada htc one x veya note 2 :)

- - - Eklendi - - -

Dostum elimde not2 var diğerlerinin varsayimlari var. Ben sana not2 öneririm. Bi ara bende wpyi cok istiyordum ama henüz l920 alinacak zaman degil. Önümüzdeki yilki twlefonlar kat kat güçlü olacagi için wp alicaksan da bekle. Not2 ram olarak en az 3 yil götürecek zaten. Islemci olarak da 2 yildan biraz falza gider. Kullanım olarak not2 s3 den cok daha hizli ve ne kasiyor nede donuyor ayrice one x i de bayağı incelemiş biri olarak sana eğer not2 buyuk ekranlı gözüküyor kullanamaz isen onex+ yi beklemeni öneririm. Ama wp icen bence 1-2 yıl daha beklenebilir. zaten ekran kamera filan olarak not2 oldukça güzel bir alet. Ama bir lumia920 kadar iyi kamera da ekrani da yok.

( HTC ONE X + ) yı beklememi mi öneriyorsun ? özellik olarak ne değişiyor ekran boyutu kalitesi bnm için önemli ama note 2 biraz büyük ekranı s3 onex kadar olanlar tercihimdir 4.6 4.8 arası bide dediğin gibi sistemi 2 3 yıl götürsün beni sürekli telefon değiştiren biri değilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt