ala ala bu sitede herşey eskiden iyiydi şimdi neden verilen linklerin çoğu hatalı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bedoman

bedoman

Üye
    Konu Sahibi
ala ala bu sitede herşey eskiden iyiydi şimdi neden verilen linklerin çoğu hatalı
ala ala bu sitede herşey eskiden iyiydi şimdi neden verilen linklerin çoğu hatalı!!!..hiç bir sayfa görüntülemiyo laf olsun diye link atmayın bari meşgul etmeyin
:vur: :vur: :vur: :sopa: :sopa:

varhanoguz

varhanoguz

Üye
kardes **************** yazan yere rapid share yazin ama bitisik tamam

perfectlover

Üye
Linkler hatalı değil sadece " ** " işaretli yerlerde düzenleme yap yeter (**********, hemenpaylas vb. gibi).

Treable

Treable

Üye
yahu yine çalışmıyor ki? :(

hidayet

hidayet

Üye
sen linki buraya koy ben yardımcı olmaya çalışıcam :pro:

Treable

Treable

Üye
bedoman' Alıntı:
ala ala bu sitede herşey eskiden iyiydi şimdi neden verilen linklerin çoğu hatalı!!!..hiç bir sayfa görüntülemiyo laf olsun diye link atmayın bari meşgul etmeyin

hatalı değil eski linkler yayından kaldırılabilir.
düşünsene senin siten de olsa hiç eski bir link üzerinde bu kadar ısrar edermisin.?

bir de bazen sayfa açılmıyor olabilir 2-3 kere dene o zaman açılmaz ise daha sonra dene yine açılmazsa yayından kalkmıştır.
tşkler..

Exalans

Exalans

Üye
************ yerine
rapidshare
hemenpaylas yazarsan olur dostum

Gs19050

Üye
bu linklere bi çare bulunsun ben hersferinde adres yazmaktan bıktım...

desperadoo

Üye
eski site çok iyiydi

Haberci

Haberci

Üye
Gs19050' Alıntı:
Arkadaşlar eski site tabii ki her konuya 1 tıkla erişilebildiğiniz için daha iyiyidi ama sitemizin online olmasını devam ettirebilmemiz için böyle bir uygulama "istem dışı" gerekli olmuştur, şartlar diğer sitelerin başlarına gelenlerin bizim sitemizede bulaşmaması için böylesi uygun görülmüştür.
"Gülü seven dikenine katlanır" misali MaXiCeP i maxicep yapan siz saygıdeğer üyelerimizin de arkadaşlarımızın da yazdığı gibi gerekli yerlere (***) gerekli isimler yazılmak suretiyle bu olumsuzluğu aşabiliyorsunuz.Ama bizlerde oyunu kurallarına göre oynamak durumundayız.Bu konuda bizlere yardımcı olursanız seviniriz.Teşekkürler...

_diesel_

Üye
ala ala ne beee:D

bedoman

bedoman

Üye
    Konu Sahibi
bu sitenin telefonumu adam etmekte çok katkısı oldu herşeye rağmen kıral bi site:good:

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Gs19050' Alıntı:
olur bulalım... yaaa saçma sapan topik açmayın ................... sizi...!

Üyelerimizi rahatsız edici uslup kullanmak yasaktır.......

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye

bedoman' Alıntı:

evet MaxiCep eskisi gibi değil. eskiden giremeden yapamıyordum. bilgisayarı açtığımda ilk girdiğim yer maxicep oluyordu ancak artık şimdi MaxiCepe girmedende yapabiliyorum. Ben eski MaxiCepi istiyorum. MaxiCep değişti benim sitedeki aktifliğimde değişti. Bakalım belki birgün sitenin bu yüzüne de alışırım 2 yılı geckin süredir girdiğin birşey değişince demekki böyle oluyormuş.:bilmem: :bilmem: :bilmem:

desperadoo

Üye
ahh o eski site:)

Haberci

Haberci

Üye
Zamanla MaXiCeP in bu yüzüne de alışırız. :)

delimanyak_

delimanyak_

Üye
abi bencede ya..
eskiden daha kaliteydi...
hem ulaşmak istediklerimize daha cabuk ulasıyorduk...

corlulu

corlulu

Üye
Evet eski site gerçekten güzeldi ama sitenin banada çok yardımı oldu Allah razı olsun, uğraşan arkadaşlara teşekkür ediyorum beni zorlasada sitede sürekli varım

toygar6

toygar6

Üye
insanlar birşeyleri okumadan yaparlarsa böyle oluyor işte. olmuyor diye hemen sorun var diye başlıyorlar veryansın etmeye. biraz araştıralım arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt