akvaryum balıkları hastalıklarından anlayan acil yardım edebilir mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sbrcn96

Üye
    Konu Sahibi
akvaryum balıkları hastalıklarından anlayan acil yardım edebilir mi
arkadaşlar ben acemiyim. Fakat yavaş yavaş birşeyler öğrenmeye başladım. Cinsleri tam olarak bilmiyorum ama beyaz bir balığım var. Pulların üstünde ve kanatlarında sıkıca kırmızı noktalar var. Aldığımdada öyledi. Bu balığın cinsini bilmiyorum siz tahmin edin. Bu balığım bu sabahtan itibaren çakıl taşlarının yanından ayrilmamaya başladı. Hareket etmiyor sadece hızlı hızlı solungaçlarından nefes alıyor. Bazen yan yatıyor. Gözlerinin etrafı kıpkırmızı. Lütfen yardım edin. Sizce ne yapmalıyım?

Samet.25

Benımde 2 gün önce 2 japonum öldü biri can cekısıyodu ben oldurmek zorunda kaldım malesef 3 tane kaldı onlarda ölmeden önce aynı senın dediğin gibi tasların orda duruyolardı,balık yan duruyodu ve de senın dedıgın gıbı hızlı hızlı nefes alıyodu kısacası hasta olabilir.Tabi seninkide ölecek diye bisey yok akvaryumun suyunu yenı koyduysan ve değiştirdiysen veya su soguksada bi şoklanıyo bu tarz hareketler yapıyo eğer ölmezse sana bi bilgi daha veriyim suyu değiştireceğin zaman mutlaka 2 gun dinlendir suyu yoksa balıgı tahriş ediyo

sbrcn96

Üye
    Konu Sahibi
karnı şiş ve karnında siyah birşey olduğu belli oluyor. Balık yalpalıyor. Yalvarırım yardım edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...