Akşam akşam gülmekten yarıldım ya :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soneday

Soneday

Üye
    Konu Sahibi
kimse anasının karnında rapidden dosya indirmeyi öğrenmedi
rapid ile ilgili sıkıntıları hepimiz yaşamışızdır.
soneday kardeşim güzel bir anı bizimle paylaşmış sağolsun ama
bu paylaşım karşıdaki kişiyi rahatsız edebilir
ya o pınar isimli şahış siteye üye olursa yada bizi biryerden tanırsa ozamanda gülebilecekmiyiz acaba
burda pınar isimli kişinin bir suçu bir dengesizliği yok gördüğüm kadarıyla
sadece bilmiyor ve öğrenmeye çalışıyor
öğrenmeye çalışanlarla dalga geçmemek gerek

eğerki öğrendikten sonrada buna benzer bişeyler yapıyorsa ozaman konu mizah bölümünde açılır
hepimiz güleriz bol bol

dalga geçmiyoruz sadece ufak bir şakaydı
ve ben şakacı birisiyim,,
başkasınada yaptım aynısını,sadece güldü geçti,,,ama bu abla gerçek zannetti,,bi komedi çıktı
ve bugün konuştuk,,,"senin kasayı çevirme faslını bi siteye verdim" dedim
"oh oh iyi gülsünler : D" dedi

ve öyle bişi dedinki
http://www.maxicep.com/mizah-eglence-fikra/ikiyuzlu-dedikleri-bu-olsa-gerek-169923.html peki ya bu insanlar buraya üye olursa ne düşünürler

eğer rahatsız olacak biri varsa oda pınar abladır başkası değil ;)

Solamente

Üye
BİR dakika yaaaa burda Pınar Prettygirl falanmı muhabbeti çok olmuş akşam Power ben konuştuk konuyu tesadüfen açılmadı aksi gibi sitede konu açıklığa kavuşana kadar sonere ızdırap oldum sonra silinmesini istedi bende istemedim kimseye kendimi ıspatlamak zorunda değilim !!!! ama bir programı açmak için kasayı ters çevirecek kadar beyin özürlü bir embesil de değilim...!!!!
Jöly'm meleğim benim o kişi ben olmasam bile desteğini esirgememiş çok seviyorum abla seni:op: ayrıca Nazy' ye teşekkür ederim Soner söylemiş zaten o pınar prettygirl değil değil diye ama ben genede açıklama yapayım istedim .

Beyler bayanlar ilgili konuda bahsi geçen kişi olmadığımı tekrar tekrar söyler ve saçma sapan eğlencelerinize malzeme olmak üzdü beni
hadi şimdide bu ***** nu konuya cevap vermiş klavye kullabiliyomuymuş diye eğlenin nasılsa forumda bir pınar var !!!

Bilgilerinize

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Pınar seninle neden alay edelim :) Yalnızca bazı arkadaşlar sen olabilir misin diye şüphelendi. Ama sebepleri senin zekanla ilgili çirkin bir yorum yapmak değil, aksine seni korumaktı :)
Neyse yanlış anlaşılmış, herhangi bir sorun yok :)

xkadir61

xkadir61

Üye
malesef çok geç kalınmış bir yorum ata.
anlayacağını anladı. ama bizide bu arada yanlış anladı.:(

Pure Life

Pure Life

Üye
arkadaşlar burada olmayan birisi hakkında bukadar rencide edici kelimler kullanılması hoşuma gitmedi ayrıca herkes herşeyi bilmek zorunda degıl bunu mizah şekilde algılanması bile çok çirkin :nono:yakıştıramadım dogrusu size

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
:D:D

jatvalca

jatvalca

Üye
kikikiki :kop:

Soneday

Soneday

Üye
    Konu Sahibi
ilk resim,,,,bakın

sansür..

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
İş İşten Geçmiş Sansüre Ne Gerek Var :ehe

HUSKY10

HUSKY10

Üye
:kop::kop::kop: BAŞKADA BİŞEY DEMİYOM.

Pure Life

Pure Life

Üye
bir kişi daha prettiygirl le alay etsin karşısında beni bulur banlanana kadar üzerine giderim

Solamente

Üye
Dj Airmax™;1137669' Alıntı:
bir kişi daha prettiygirl le alay etsin karşısında beni bulur banlanana kadar üzerine giderim

oyyyyy öleyim ben sanaaaaa :op: :op: :op: :op:

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Konuya Daha Yeni Baktım da..

Nereden Çıktı Bu Yaa.. :kop:

Pınar'ın da Üzerine Gitmeyin..
Tek mi Sandınız Onu.. :nono::sopa:

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
:ehe

pisican

Üye
arkadaşlar herkese slm ben yeni keşfettim bu siteyi ama bu sınavlarla ilgili hatta bizzat sınav soruları falan yayınlanıodu yine öle bir güzellik olacakmı..teşekkürler ue gazi 2.sınıf işletme

excelance333

excelance333

Üye
pınarı merak attim şimdi

minoo

minoo

Üye
o Pınar ben de deilm :D adaşmla dalqa qeçmeyn ama harbiden Burcu haklı yani hadi şakayı yaptn nye etiket ediyosun kızı yazık :(

Buster_B

Buster_B

Üye
:ehe devam ettirseydin keşke ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt