Akşam 18.00dan sonra internet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ase00

Üye
    Konu Sahibi
Akşam 18.00dan sonra internet
Aylardır şu internetle başım belada neden benimde sizler gibi normal bi internetim yok ki.
Akşam saat 18den sonra internetime bişeyler oluyor. Bikaç hafta önce akşam 18.10 civarında internetim durduk yere gider oldu. Birden modemin internet ve adsl ışığı yanıp söndü ve bi türlü sabitlenmedi. Ama sabaha karşı kendiliğinden geldi. Yaklaşık 1 hafta bu olay böyle devam etti. İşte 2 gün önce akşam ttneti aradım olayı bildirdim onlarda arıza kaydı aldılar ertesi akşam internet gitmemeye başladı. Yani herşey düzeldi gibi fakat şimdide akşam 18.00dan sonra internet yavaşlıyor. İnanılmaz derecede yavaş. Öğle ve sabah saatlerinle hızlı çalışan internetim akşam 18den sonra birden yavaşlıyor. Şuan bu yazdığım yazı bile kaç dakikada gidicek bilmiyorum. Bir sayfayı açmak 3-4 dk sürer mi ya nolursunuz yardım edin. Kablosuz bağlanıyorum yavaş,ethernetle bağlanıyorum oda yavaş. Değişen bir şey yok.
Modemim Tp-lınk 150mps wıreless modem

burrakk

burrakk

Üye
klasik ttnet vakası :D

selly1310

selly1310

Üye
aynı sorun bende de var.ttnet insanı internetten sogutuyor.bu gidişle devlet internet filtre uygulamasına gecmesine gerekmiyor.zaten insanlar bıkıp tamamen interneti bırakıcaklar.yokmu bir cözüm arkadaşlar

Burak

Üye
klasik ttnet vakası beyler çözümü yok.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
alt yapı zayıf akşam saatlerinde interneti kullanan çok oluyor haliyle ya internet yavaşlar ya da tamamen gider ttnrt alt yapıyı düzeltene kadar başka çaresi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...