Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
K'ainat kadar mükemmel olsun hayallerin,sevinçlerin... Ü'züntüyü ve sevgiyi karıştırma asla... B'akışlarında gizlenmiş sanki hayallerin,sevinçlerin... R'üyalarında bile üzülme asla... A'şık oldu bu genç sana...
A'şık oldu bu genç sana... L' ale gibi solmayalım ama... İ'kimizde anladık sonunda... M'est oldum bakışlarında...
yenge dediğin kız çok zor günler geçirdi ve o günlerde sadece ben ve onun en yakın bi kız arkadaşı onun yanındaydı.. onunla baya bir konuştuk.. eskiden ikimizde birbirimizi seviyorduk fakat söyleyemiyorduk nedense bi defa ben ona şiir yazmıştım.. bunu ona söyledim ve çok şaşırdı bir iki dizesini söyledim çok beğendi gene istedi gene yazdım tabi sizin yardımlarınızla yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.. inşallah yengeniz olur.. gene dediğim gibi çok kötü günler geçirdi ve sadece ben onun yanındaydım bu benim için bir avantajmı bilmiyorum..
A h çekerdin o geçince yanından
Ş ebeğe döndük derdin aşkından
I slık çalar kendini rahatlatırsın
K azma gibi durma yadırganırsın
M ırltıların kulağnı çınlatır belki
I ssız ada da bir sen varsın gibi
O nsuz olmayı asla düşünemezsin
L aleler gibi sessiz ve özelsin
D amarında eğer türk'ün kanı varsa
U fukta ki hedefe önce odaklanır
N azikçe ona aşk ilanı edersin