Akraba arasındaki borç kavgası kanlı bitti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Akraba arasındaki borç kavgası kanlı bitti
Adana'da iki kardeş ve oğulları arasında 170 lira borç nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada kardeşlerden birisinin ölmesi, 5 oğullarının da yaralanması olayıyla ilgili iddianame hazırlandı.

Adana Cumhuriyet Savcısı, 4 Ağustos tarihinde İbrahim Akman (60) ile kardeşi Musa Akman (49) ve oğulları arasında çıkan kavgada Musa Akman'ın bıçaklanarak ölmesi, Musa Akman'nın oğulları Mehmet Zeki (29) ve Ali Akman (26) ile İbrahim Akman'ın oğulları Semir (18), Mehmet Ata (19), Mehmet Beşir Akman'ın (20) yaralanması olayıyla ilgili iddianamesini tamamladı.

İddianameye göre, olaydan 1 yıl kadar önce Ali Akman bir kişiye 170 TL borçlandı ve Mehmet Beşir Akman da bu borcun ödeneceği konusunda teminat verdi.

Ancak, borç zamanında ödenmedi ve bu durum taraflar arasında çekişmeye yol açtı. Olay günü akşam saatlerinde, Musa Akman iki oğluyla, İbrahim Akman'ın Şehit Duran Mahallesi Eminağa Caddesi üzerinde bulunan Akmanlar Gıda adlı iş yerinin önüne gitti. Burada taraflar arasında kavga meydana geldi.

Kavgada Mehmet Zeki Akman, İbrahim, Semir, Mehmet Ata ve Mehmet Beşir Akman'ı, Ali Akman da İbrahim Akman'ı bıçakla yaraladı. Karşı taraftan da Mehmet Beşir Akman ve Mehmet Ata Akman, Mehmet Zeki Akman'ı, Semir Akman da Mehmet Zeki Akman ve Musa Akman'ı bıçakla yaraladı. Musa Akman ise Semir Akman ve Mehmet Beşir Akman'ı bıçakladı.

Kavganın ardından Musa Akman, kaldırıldığı Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde, Semir Akman'ın kullandığı bıçaktan aldığı darbeler sonucu hayatını kaybetti.

Cumhuriyet Savcısı, zanlılar ve müşteki zanlıların, ''kasten adam öldürme, yaralama, meskun mahalde ateş ederek korku yaşatmak'' suçlarından cezalandırılmalarını istedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
298
x-scarface
Mali Özdemir
Cevap
0
Görüntüleme
2K
Mali Özdemir
greenmile
Cevap
29
Görüntüleme
2K
greenmile
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
3K
Doğuş Pertez


Üst Alt