kol@j
Üye
-
Konu Sahibi
-
analitik düşünme daha geçerli sanki
analitik düşünce...
doğruların köşe yaptığı yere ulaşmak için kullanılır... çabulk ulaştırması açısından tercih edilen bir yoldur...
ancak imkansız dediğin yerde diferansiyel olarak doğruyu kırmak için analitik düşünceden daha fazlası gerekecek...
kırıldıktan sonra... yani imkansız deneni... mümkün olduğunu görtdükten sonra... daha sonraki kırılmaya kadar ya da sonuca kadar analitik düşünce...
bu şekilde arasındaki ince farkı dile getireyim...
--------------- Ekleme ---------------
evet olabilir
ama tanımlanan bir sistem değil sanırım
ben diferansiyel düşünürüm... analitik değil...
yani yol bulmaya çalışırım ... sistemi analitikçiler daha kolay uygular... yani yolda gidiş tekniği...
tam bir sistemi oluşturacak olursam analitikçi arkadaşların alanına izinsiz giriş olur...
bu konuya da pek etik bakmıyorum...
evet biraz karışık ama bu ilginç geldi..neredeyse yüzyıldır çözülemeyen bir fonksiyonmuş
tabii ki olylardan haberi olmayan bu kız sorunun üzerine "İMKANSIZ" diye değil "ÖDEV" diye gidince başarabilmiş......
evet biraz karışık ama bu ilginç geldi..her zaman işe yarıyo mu acaba
herzaman işe yaramaz... danışmakta gerekir... böylelikle sinerji oluşarak doğrunun kırıldığı ve gittiği yönü de bulabiliriz...
ayrıca bu işi gerekli konularda yapmak lazım... sosyal hayat içerisinde bu düşünce tarzı çok kolaylık sağlar...
yalınız antreman yapmak lazım...
bunun en güzel çalışması da
1. matematik... okullarda bu yüzden matematik dersi var... ama sebebini çoğu öğrenci bilmez... öğretmenlerde anlatmaz...
2. prince of persia oynamaktır... özellikle pop2:worrior with in sonra pop3:two thorns...
sebebini oynamadan bilemezsin... bu oyunda sona ulaşabilmek için çok yerde diferansiyel düşünce gerektiriyor...
başta hiç anlamamıştım ama yorumlarınla çok iyi anlattın
yeni bir bakış açısı kazandırdın resmenteşekkürler
Katılıyorumbaşta hiç anlamamıştım ama yorumlarınla çok iyi anlattın
yeni bir bakış açısı kazandırdın resmenteşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?