nasıl yardım istıyon sen bakım
iremm Üye CEREN' Alıntı: yok ya acmasam yanı konuyu ayıp olur belkı daha sonra: Genişletmek için tıkla ... hayırdır? kimle ilgili aç aç olayda bnm adım geçmiyosa no problem
CEREN' Alıntı: yok ya acmasam yanı konuyu ayıp olur belkı daha sonra: Genişletmek için tıkla ... hayırdır? kimle ilgili aç aç olayda bnm adım geçmiyosa no problem
iremm Üye CEREN' Alıntı: yok yok senle alakalı değil meraklanma sen Genişletmek için tıkla ... aç o zmn canısı mrklandım şimdi
CEREN' Alıntı: yok yok senle alakalı değil meraklanma sen Genişletmek için tıkla ... aç o zmn canısı mrklandım şimdi
iremm Üye CEREN' Alıntı: olmaz canısı ayıp olur şimdi cidden bak hemide çok Genişletmek için tıkla ... kiminle ilgili pm at yaw
CEREN' Alıntı: olmaz canısı ayıp olur şimdi cidden bak hemide çok Genişletmek için tıkla ... kiminle ilgili pm at yaw
canturgay Üye he yaww he onunkiyle ilgili.... sen ne kadar meraklıymışsın böyle yawww bi de bana diyorrr...
CEREN Üye ha anladın işte ama acıklama yapama belkı bıara basın toplantısı yaparımDsizleride cağırırım
iremm Üye Turgay efendi hopsss araya girme neys bana biara söylersin bu mrklılar bırakırsa turgay ve diablos