Invoke Üye bLoodLand' Alıntı: " :ayaklar: " ? Genişletmek için tıkla ... ":eller :" in bi değişiği Neyse adamın konusunu dağıtmayalım. @messevim Optimus G incele, uygun fiyatlısını araştır, aga...
bLoodLand' Alıntı: " :ayaklar: " ? Genişletmek için tıkla ... ":eller :" in bi değişiği Neyse adamın konusunu dağıtmayalım. @messevim Optimus G incele, uygun fiyatlısını araştır, aga...
Luck Star Üye caglar b' Alıntı: İkinci el alacaksan note2, sıfır alacaksan nexus 4 yada optimus g Genişletmek için tıkla ... optimus ve note 2 gerçekten güzel ancak note2 sırf spen için bile alınır
caglar b' Alıntı: İkinci el alacaksan note2, sıfır alacaksan nexus 4 yada optimus g Genişletmek için tıkla ... optimus ve note 2 gerçekten güzel ancak note2 sırf spen için bile alınır
messevim Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: ":eller :" in bi değişiği Neyse adamın konusunu dağıtmayalım. @messevim Optimus G incele, uygun fiyatlısını araştır, aga... Genişletmek için tıkla ... Şu optimus g yi ilk sıraya koydum ikinci sırada da nexus 4 var sanırım optimus g nin kamerası daha gelişmiş bulabilirsem alacağım kısmetse eyvAllah hphphp' Alıntı: optimus ve note 2 gerçekten güzel ancak note2 sırf spen için bile alınır Genişletmek için tıkla ... spen dediğiniz olay nedir peki ?
-qarapapaq-' Alıntı: ":eller :" in bi değişiği Neyse adamın konusunu dağıtmayalım. @messevim Optimus G incele, uygun fiyatlısını araştır, aga... Genişletmek için tıkla ... Şu optimus g yi ilk sıraya koydum ikinci sırada da nexus 4 var sanırım optimus g nin kamerası daha gelişmiş bulabilirsem alacağım kısmetse eyvAllah hphphp' Alıntı: optimus ve note 2 gerçekten güzel ancak note2 sırf spen için bile alınır Genişletmek için tıkla ... spen dediğiniz olay nedir peki ?
messevim Üye Konu Sahibi bLoodLand' Alıntı: Arkadaşın aklında hiç telefon yokken, hangisini alıcağını şaşırdı Genişletmek için tıkla ... Yemin ederim içimi okudun
bLoodLand' Alıntı: Arkadaşın aklında hiç telefon yokken, hangisini alıcağını şaşırdı Genişletmek için tıkla ... Yemin ederim içimi okudun
istisna97 Üye S-pen bir kalem ve telefonda kullanılıyor herseyinde nette dolaşırken bile ve not alabilir veya resim cizebilirsiniz
S-pen bir kalem ve telefonda kullanılıyor herseyinde nette dolaşırken bile ve not alabilir veya resim cizebilirsiniz
messevim Üye Konu Sahibi istisna97' Alıntı: S-pen bir kalem ve telefonda kullanılıyor herseyinde nette dolaşırken bile ve not alabilir veya resim cizebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... ha şu reklamlar da gösterdikleri kalemi diyorsun... note 2 nin ekran i büyük ... tek kusuru bu bana göre..
istisna97' Alıntı: S-pen bir kalem ve telefonda kullanılıyor herseyinde nette dolaşırken bile ve not alabilir veya resim cizebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... ha şu reklamlar da gösterdikleri kalemi diyorsun... note 2 nin ekran i büyük ... tek kusuru bu bana göre..
caglar b Üye messevim' Alıntı: ha şu reklamlar da gösterdikleri kalemi diyorsun... note 2 nin ekran i büyük ... tek kusuru bu bana göre.. Genişletmek için tıkla ... O büyük ekran o kalemle öyle işlevsel oluyorki, büyüklügü avantaj oluyor. Param olsa gözüm kapalı alırım
messevim' Alıntı: ha şu reklamlar da gösterdikleri kalemi diyorsun... note 2 nin ekran i büyük ... tek kusuru bu bana göre.. Genişletmek için tıkla ... O büyük ekran o kalemle öyle işlevsel oluyorki, büyüklügü avantaj oluyor. Param olsa gözüm kapalı alırım
KayraBey Üye -qarapapaq-' Alıntı: Evet, optimus g'nin kamerası daha iyidir diğer konuştuklarımıza göre. Genişletmek için tıkla ... Mert 13mp miydi kamerası?
-qarapapaq-' Alıntı: Evet, optimus g'nin kamerası daha iyidir diğer konuştuklarımıza göre. Genişletmek için tıkla ... Mert 13mp miydi kamerası?
messevim Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: Evet, optimus g'nin kamerası daha iyidir diğer konuştuklarımıza göre. Genişletmek için tıkla ... Optimus un fiyatlarına baktım da 1400 civarı hep fiyatlar
-qarapapaq-' Alıntı: Evet, optimus g'nin kamerası daha iyidir diğer konuştuklarımıza göre. Genişletmek için tıkla ... Optimus un fiyatlarına baktım da 1400 civarı hep fiyatlar
Invoke Üye Dede' Alıntı: Mert 13mp miydi kamerası? Genişletmek için tıkla ... Evet. messevim' Alıntı: Optimus un fiyatlarına baktım da 1400 civarı hep fiyatlar Genişletmek için tıkla ... İst. bilişimde 1176lira.
Dede' Alıntı: Mert 13mp miydi kamerası? Genişletmek için tıkla ... Evet. messevim' Alıntı: Optimus un fiyatlarına baktım da 1400 civarı hep fiyatlar Genişletmek için tıkla ... İst. bilişimde 1176lira.
Invoke Üye Bir tek orda değil biraz aramak lazım çok bilmiyorum nerde aranır ama sizin şehirde bu işler nerde dönüyorsa bakabilirsin, daha ucuza bulursun.
Bir tek orda değil biraz aramak lazım çok bilmiyorum nerde aranır ama sizin şehirde bu işler nerde dönüyorsa bakabilirsin, daha ucuza bulursun.