Invoke
Üye
Nexus 4 u de yazdım kenar a . Ama bu nexus marka mi ne anlamadım yoksa model mi ? Hangi markanın model i ?
lg nexus 4
bu arada telefonculardan al istersen kredi kartı geçiyor. mahallede orda burda sağlam iş yapan adamlar var
LG Nexus 4. Fakat şöyle birşey Nexus 1 LG değil
Bu arada L bence çok pahalı 1GHz Dual-Core 750-800 lira olması çok saçma.. Xperia S 1GHz Dual-Core ve 1GB Ram ve 12 MP kamera.. Teknosada bile 1000 lira..
Xperia S 1.5 GHz. 1GHz değil.. Ayrıca Xperia S ' in hem kamerası daha iyi hemde ekran çözünürlüğü..
Ben ilk önce zaten SP söylicektim fakat 1000 liranın üstündeydi 200 lira kadar..
haklısın senin dediğin gibi bulunabilir.. peki ikinci el ne önerirsiniz bu fiyat aralığına ? htc one bulabilirmiyim acaba ?lg nexus 4
bu arada telefonculardan al istersen kredi kartı geçiyor. mahallede orda burda sağlam iş yapan adamlar var
Aynen, ben de ondan dolayı dememiştim başta, ama S almaktansa SP alırım,-kendi adıma konuşuyorum- 200lirayı da artık yapacak bir şey yok
dediğim gibi kamerası tatmin etmemişti ama baktım güzel birşey çıkmadı mecbur gm alırım artık@messevim hocam sen Discovery al yaa
İstanbul Bilişim candır
Olabilir valla. Eğer Snapdragon olursa bende note3 alırım :ayaklar:Aynı yorumu değiştirip, değiştirip veriyon
Baktım da Zultra için yoktu orda gelmemiş. Note 3 iyiymiş abi ya, 2bine. Bir de bunlar yurtdışından herhalde biz de olmayanları da getirtiyorlar... Acaba snap800lüsünü getirirler mi diye düşündüm, kendi kendime. Gelirse alırım snap800lü note3
Olabilir valla. Eğer Snapdragon olursa bende note3 alırım :ayaklar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?