messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
1 )Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızGalaxy Grand Duos
2)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızXperia L
3)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızOptimus 4X HD
seç beğen al
kaliteye markayada önem veriyorsan General mobile alma
Hiç birini alma. Zaten samsung istememiş adam. Ki galaxy grand alınacak tel değil. 4xhd eskidi tel bence değmez. Xperia L ben de düşündüm yazmayı ama 800küsür lirayı hakkettiğini düşünmüyorum.
fiyat sınırı var .
Genel olarak iyiydi ama batarya sorunu vardımytouch4gslide'ı beğenmedin değil mi? Keşke o zaman Neo V falan alsaydın :/ Yazacağım birazdan öneri...
Kardeşim kredi kartı ile alacağım için sıfır istedim. Ikinci el kredi kartı ile alabilme imkanim var mi ki?Program olarak hepsine istediğini yüklersin, onu dert etme.
Samsung istemiyorum demişsin geriye htc sony lg kalıyor... 1000lira güzel sınır da ikinci el düşünür müsün? İkinci el düşünürsen ona göre önereyim?
Kardeşim kredi kartı ile alacağım için sıfır istedim. Ikinci el kredi kartı ile alabilme imkanim var mi ki?
Eyvallah. Samsung hariç diğer ikisini yazdım bir kenara1 )Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızGalaxy Grand Duos
2)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızXperia L
3)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızOptimus 4X HD
seç beğen al
kaliteye markayada önem veriyorsan General mobile alma
Işte bu yüzden mecbur sıfır telefonSanmıyorum.
Nexus 4 u de yazdım kenar a . Ama bu nexus marka mi ne anlamadım yoksa model mi ? Hangi markanın model i ?L de aklında olsun ya kötü cihaz değil. Performansı vs iyidir zaten de çok daha iyisi nexus 4 var =P
Nexus 4 u de yazdım kenar a . Ama bu nexus marka mi ne anlamadım yoksa model mi ? Hangi markanın model i ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?