Aklıma Yazdıklarımı Unutmadan Yazayım...Elektr0 Gider!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elektr0

Elektr0

Üye
    Konu Sahibi
Aklıma Yazdıklarımı Unutmadan Yazayım...Elektr0 Gider!
Gecenin bittiği ve sabahın yeni yeni kendisini gösterdiği bu vakitlerde bu yazıyı buraya yazayım dedim ...

üniversite bitirmem için gerekli olan son görevi yani stajımıda bitirdiğim...şuan KPSS için dershaneye gidiyorum mat 1 ve mat 2 den anlamam türkçe desen sadece yazabiliyorum okumam yok :d: cografya güzel :oke: tarihimi severim helede Yavuz Sultan Selim'in dönemini :türkiye1:...
birde tekrar gene üniversite okumak istiyorum onun içinde DGS'yede girecem ...:pro:

ben 2 ay boyunca yokum gidiyorum sizlerede veda etmek istedim 2 senedir maxicep ile birlikteyim sizlerden çok şey öğrendim .. ilk geldigim günlerde forum nedir bilmiyordum çok iyi arkadaşlarım oldu :sarıl: ...

Yalnız kalmamı ve çalışmamı isteyen bir iç ses var şimdi . Alışkanlıklarından hobilerinden arkadaşlarından ayrıl unutma onları ama belli bir süre kendin için çalış diyen bir ses :hmmm...bu gün kendimi ilk defa bu kadar yalnız hissettim en büyük korkum yalnız kalmaktı korkunla yüzleş diyor bu ses :cry:

Elektr0 gider ama arada sırada gececilere misafir olurum :) ...hakkınızı helal edin ben helal ettim hoşça kalın arkadaşlar...

Not: Konu'yu nereye açacağımı bilemedim konu dışına açtım hata yaptım isem affola ...

Metin MF

Metin MF

Üye
Varsa helal olsun. Kendine iyi bak :bye2:

jackalmami

jackalmami

Üye
allah zihin açıklığı versin dostum :bye2:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
güle güle azizim pirim. :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
maxi kutlamalara açabilirdin :hmmm şimdilik hoşcakal

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Helâl olsun... :bye2:

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Geri gelince görüşürüz :bye2:
Ben de kpss'ye hazırlanıyorum ben de mi ban atsam ki kendime :hmmm

codblackops2

codblackops2

Üye
helal olsun seni özleyeceğiz :bye2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt