Elektr0
Üye
Aklıma Yazdıklarımı Unutmadan Yazayım...Elektr0 Gider!
Gecenin bittiği ve sabahın yeni yeni kendisini gösterdiği bu vakitlerde bu yazıyı buraya yazayım dedim ...
üniversite bitirmem için gerekli olan son görevi yani stajımıda bitirdiğim...şuan KPSS için dershaneye gidiyorum mat 1 ve mat 2 den anlamam türkçe desen sadece yazabiliyorum okumam yok
cografya güzel
tarihimi severim helede Yavuz Sultan Selim'in dönemini
...
birde tekrar gene üniversite okumak istiyorum onun içinde DGS'yede girecem ...
ben 2 ay boyunca yokum gidiyorum sizlerede veda etmek istedim 2 senedir maxicep ile birlikteyim sizlerden çok şey öğrendim .. ilk geldigim günlerde forum nedir bilmiyordum çok iyi arkadaşlarım oldu
...
Yalnız kalmamı ve çalışmamı isteyen bir iç ses var şimdi . Alışkanlıklarından hobilerinden arkadaşlarından ayrıl unutma onları ama belli bir süre kendin için çalış diyen bir ses
...bu gün kendimi ilk defa bu kadar yalnız hissettim en büyük korkum yalnız kalmaktı korkunla yüzleş diyor bu ses
Elektr0 gider ama arada sırada gececilere misafir olurum
...hakkınızı helal edin ben helal ettim hoşça kalın arkadaşlar...
Not: Konu'yu nereye açacağımı bilemedim konu dışına açtım hata yaptım isem affola ...
üniversite bitirmem için gerekli olan son görevi yani stajımıda bitirdiğim...şuan KPSS için dershaneye gidiyorum mat 1 ve mat 2 den anlamam türkçe desen sadece yazabiliyorum okumam yok
cografya güzel
tarihimi severim helede Yavuz Sultan Selim'in dönemini
...birde tekrar gene üniversite okumak istiyorum onun içinde DGS'yede girecem ...

ben 2 ay boyunca yokum gidiyorum sizlerede veda etmek istedim 2 senedir maxicep ile birlikteyim sizlerden çok şey öğrendim .. ilk geldigim günlerde forum nedir bilmiyordum çok iyi arkadaşlarım oldu
... Yalnız kalmamı ve çalışmamı isteyen bir iç ses var şimdi . Alışkanlıklarından hobilerinden arkadaşlarından ayrıl unutma onları ama belli bir süre kendin için çalış diyen bir ses
...bu gün kendimi ilk defa bu kadar yalnız hissettim en büyük korkum yalnız kalmaktı korkunla yüzleş diyor bu ses
Elektr0 gider ama arada sırada gececilere misafir olurum
...hakkınızı helal edin ben helal ettim hoşça kalın arkadaşlar...Not: Konu'yu nereye açacağımı bilemedim konu dışına açtım hata yaptım isem affola ...