Aklıma takılan sorular

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

O6UZH4N

Üye
    Konu Sahibi
Aklıma takılan sorular
hemen konuya gireyim başka bir konu açmıştım ve android telefon önerisi istemiştim şimdi ise aklıma takılan bir iki soru var onları yazmak istedim

1. android e tema yüklemek için başka yazılım mı gerek yoksa nokia gibi sadece temayı yüklemek yeterlimi
2. android e tema yüklemek için forum da herkes launcher kullanıyor bu launcher lar uygulama gibi mi yani uygulamayı kapatınca tema eski haline mi geliyor
3. root yapmanın özelligi nedir ne gibi faydası var ve ne gibi zararı var tema yüklemek için gereklimi

serif55

serif55

Üye
1. Başka yazılıma gerek var, şöyle var android te direk temalar diye bi ayar menüsü yok zaten sadece canlı duvar kağıdı vb. şeyler ayrietten yüklenebilio onada tema denmez. Kısacası launcher yüklemen gerekiyor.
2. Dediğin gibi launcher lar birer uygulamadır ve sen bunları açtığın zaman aktif olup kullanabilirsin, uygulama olduğu için normal olarak ta kapattığın zaman telefonunu ana temasına geri dönüş yaparsın.
3. Root telefonuna tam erişim sağlamak içindir; yani sistem dosyalarını kurcalama yeni rom yükleme vs. şeyler için root yapmak gerekir. Faydaları bana göre zararının kat kat üstündedir çünkü zarar olarak sadece bilinçsizce kullanımdan kaynaklanan problemler çıkar. Yararları ise yazdığım gibi telefonuna tam erişim sağlayabilmendir. Kısacası Root = Özgürlük ;)

O6UZH4N

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim peki launcher yüklemek için root yapmak gerekiyor mu

serif55

serif55

Üye
Hayır şu ana kadarki hiçbir launcher için telefonu root etmek gerekmedi önümüzdekileri bilemem ;)

baranselona

baranselona

Üye
launcher için root yapmaya gerek yoktur launcher arayüz üygulamasıdır varsayılan olarak kullanmak istediğiniz launcherı ayarlarsanız ne yaparsanız yapın kapanmaz(eğer ayarlardan varsayılanı değiştirmezseniz)

• Beğen
Tepkiler: serif55
serif55

serif55

Üye
launcher için root yapmaya gerek yoktur launcher arayüz üygulamasıdır varsayılan olarak kullanmak istediğiniz launcherı ayarlarsanız ne yaparsanız yapın kapanmaz(eğer ayarlardan varsayılanı değiştirmezseniz)

Doğru diosun dostum kapanmaz ama genelde tutarsızlığa sebep oldukları için orjinal launcher haricinde diğerlerini varsayılan yapmak zararlı olabilio

O6UZH4N

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt