akinorta Üye Lionel Ronaldo' Alıntı: facebook ve opera destekledıgı surece sorun yok @akinorta proglamlama işini nerede öğrendin? Kendi başınamı veya internettenmi? Be yapıcam ama kodları nasıl yazacagımı bılmıyorum Genişletmek için tıkla ... ikisi birlikte kendim ve internet
Lionel Ronaldo' Alıntı: facebook ve opera destekledıgı surece sorun yok @akinorta proglamlama işini nerede öğrendin? Kendi başınamı veya internettenmi? Be yapıcam ama kodları nasıl yazacagımı bılmıyorum Genişletmek için tıkla ... ikisi birlikte kendim ve internet
@Safak Üye Hmm eskiden bende cok umitliydim ama artik symbian ölmeyi birak cesedi kokmaya basladi symbian candir gerisi patlican lafi burada bitmistirr.. ..
Hmm eskiden bende cok umitliydim ama artik symbian ölmeyi birak cesedi kokmaya basladi symbian candir gerisi patlican lafi burada bitmistirr.. ..
TheStRoNg Üye akinorta' Alıntı: whatsapp ile ilgili sorduysan bir ilerleme yok Genişletmek için tıkla ... messenger olack mı?
akinorta' Alıntı: whatsapp ile ilgili sorduysan bir ilerleme yok Genişletmek için tıkla ... messenger olack mı?
süperdodocuk Üye Konu Sahibi akinorta' Alıntı: whatsapp ile ilgili sorduysan bir ilerleme yok Genişletmek için tıkla ... neyseeee sen yaparsın
akinorta' Alıntı: whatsapp ile ilgili sorduysan bir ilerleme yok Genişletmek için tıkla ... neyseeee sen yaparsın