Nedensiz-Sebebsiz
Üye
akla zarar espriler ;)
1. Napıyosun? -Telefonla konuşuyorum.. -Aaa sizin telefon konuşuyo mu?.. 2. Basamakta durmayın otomatik
kapı çarpar, böler, karekökünü alır. 3. Hangi çiçek hem kafaya
takılabilir, hem de içinde çamaşır
yıkanır? Cevap: Fesleğen tabii ki
de 4. Saç malanmaz, taranır... 5. Seven unutmaz olm, eight unutur... 6. 3 Japon sırayla uçaktan atlamış. Japonlar
ölmüş,sıra ise kırılmış!.. 7. 4 kişilik bi masa alcaktım vazgeçtim, kişiliksiz bi
masa aldım! 8. Hadi oyun oynayalım. Vazgeçtim, oymadan oynayalım! 9. Bir adamın ayakları tutulmuş, sonra da kulakları
kiralanmış!.. 10. iyi ki italya'da doğmamışız!.. Neden? Çünkü
italyan'ca bilmiyoruz!.. 11. Abi sizin araba ne malı? Alman malı! Bizimkide
klimalı!!! 12. Adamın biri topalmış, karısı da oynamış... 13. Geçen gün arkadaşlarla fırında patates yiyorduk,
fırın sıcak geldi bahçeye çıktık? 14. Soru: Yangın dolabını açarsan ne olur? Cevap:Yang kızar... 15. Soru:Padişah, tahta çıkınca ne yapmış? Cevap:Tahtayı yerine taktırmış...
kapı çarpar, böler, karekökünü alır. 3. Hangi çiçek hem kafaya
takılabilir, hem de içinde çamaşır
yıkanır? Cevap: Fesleğen tabii ki
de 4. Saç malanmaz, taranır... 5. Seven unutmaz olm, eight unutur... 6. 3 Japon sırayla uçaktan atlamış. Japonlar
ölmüş,sıra ise kırılmış!.. 7. 4 kişilik bi masa alcaktım vazgeçtim, kişiliksiz bi
masa aldım! 8. Hadi oyun oynayalım. Vazgeçtim, oymadan oynayalım! 9. Bir adamın ayakları tutulmuş, sonra da kulakları
kiralanmış!.. 10. iyi ki italya'da doğmamışız!.. Neden? Çünkü
italyan'ca bilmiyoruz!.. 11. Abi sizin araba ne malı? Alman malı! Bizimkide
klimalı!!! 12. Adamın biri topalmış, karısı da oynamış... 13. Geçen gün arkadaşlarla fırında patates yiyorduk,
fırın sıcak geldi bahçeye çıktık? 14. Soru: Yangın dolabını açarsan ne olur? Cevap:Yang kızar... 15. Soru:Padişah, tahta çıkınca ne yapmış? Cevap:Tahtayı yerine taktırmış...