Akla karayi seçtim akilli telefon seçemedim(yardim edin)

Sponsorlu Bağlantılar

SİZCE HANGİSİ

• HTC DESİRE C(500TL)İŞLEMCİ 600

Kullanılan: 0 0.0%
  • SONY XPERİA TİPO(450TL)

Kullanılan: 1 100.0%
  • HTC SALSA(450 TL)

• LG OPTİMUS L5

• Kullanılan toplam oy
    1
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qwxw50

Üye
    Konu Sahibi
Akla karayi seçtim akilli telefon seçemedim(yardim edin)
Arkadaşlar ben yeni bir telefon alacağim ama seçemedim bana yardimci olun.aklimda htc desire c sony tipo lg optimus l5 var.birde arkadaşim htc salsa satiyor 2. El ama sifir sayilir birde 2 yil kasko sigortasi var.şimdi eğer htc desire c deseem işlemci 600 android 4 var kasar oyunlari kaldirmaz diyorlar.sony tipo küçük ve lg optimus tipsiz köşeli.aklimda salsa var tek eksiği android 2.3 olmasi ram 512 işlemci 800 mhz fiyat 450 ye verir . Aceba performas alabilirmiyim iyi mi telefon hangisini seçsem veyatta 400-500 arasi telefon önerirmisiniz.

lordufuk

lordufuk

Üye
ikinci el temiz s3 mini o fiyata bulabilirsin

Pringles

Pringles

Üye
500tl ye sakın android alma

meme4

meme4

Üye
nokia 603 al o fiyata iphone alamazsın android alırsan bir işe yaramaz takılmalar kitlenmeler çok yüklenildiginde resetleme vb bir çok sorun çıkartır windows phone da alamazsın en ucuz teli 750 tl nokia 603 al symbian bitti ama güzel telefon

avcitalip

avcitalip

Üye
2.el s2'leri 600-700 TL'ye bulma şansın var + 2.el s3 minileri'de 500-600 TL civarında bulma şansın var ki 760 TL'ye Gittigidiyor'da sıfır S3 Mini var üstelik 12 taksit yapabiliyorsun

sana tavsiyem o fiyata android alma parana yazık olur delirirsin:evet:

- - - Eklendi - - -

bu arada android 4.0 ve üzeri için düzgün çalışmasını istiyorsan en az 1GB ram'li bir cihaz olmalı 512'li xperia'lar buna bir örnektir işlemci olarakta performans istiyorsan en az bence 1.4 tek çekirdek olmalıdır :evet:

ace 2'ye de bir bak istersen :oke:

- - - Eklendi - - -

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-i8190-galaxy-s3-mini-mavi-cep-telefonu-77408094

tapatalk

tapatalk

Üye
2.el cihazdan korkma IMEI yedeklersin birşey olmaz

fk555897

fk555897

Üye
Aralarında LG Optimus L5. Ama o telefonları almanı önermem Galaxy S3 Mini almanı öneririm.

qwxw50

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 2 el telefonlara güvenmiyorum benim bütcem taş çıksın 500

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bilmiyorum ama kafamda salsa var arkadaşım satıyor tel temiz bir de 2 yıl teknosa sigortalı

Sarangni

Sarangni

Üye
599 TL Atrix al keyfine bak. Saydığın telefonları ikiye katlar performans olarak.

avcitalip

avcitalip

Üye
2.el cihazdan korkma IMEI yedeklersin birşey olmaz

o nasıl oluyor ? :)

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar 2 el telefonlara güvenmiyorum benim bütcem taş çıksın 500

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bilmiyorum ama kafamda salsa var arkadaşım satıyor tel temiz bir de 2 yıl teknosa sigortalı

o zaman android'i unut :oke: gerçek android cihazlar şuanda 700-800 TL'den başlıyor :evet:

qwxw50

Üye
    Konu Sahibi
s.a usta sende atrix varmış internette 550 ye var atrix ben almayı düşlünüyom ama kardeş android 4,03 güncelleme yok sanırım ama kaçak rootlayabilen varmı aceba bide arkadaşlar kaçak rootlarsan garantisi gider diyorlar.sen söyle bide uygulamalarla arası nasıl aceba bu mesela geta vıce cıty felan kaldırır mı hiç kasar mı internete iyi giriyormu mesela internete bağlıyken facebook dan gelen mesaj direk gözüküyormu iyi oyunlar varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt