Akıllı telefonlara takılan flashdisk'ler hakkında bir soru ?

Sponsorlu Bağlantılar

sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
Akıllı telefonlara takılan flashdisk'ler hakkında bir soru ?
Hayırlı akşamlar arkadaşlar, bu gün bilgisayarıma lazım olur diye flashdiak alayım dedim ve iki taraflı çıkan farklı bir tane aldım. Bir tarafından PC'ye takılıyor, diğer tarafından telefona takılıyor. Ama ben Lumia 820'me taktığımda hiç bir şey olmuyor. Android telefonlarda da denedim hiç bişey olmadı. Ben mi bilmiyorum kullanmasını acaba ??

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Android telefonlar flash bellek görüyor ama Windows Phone henüz görmüyor :(

beats

beats

Üye
Hayırlı akşamlar arkadaşlar, bu gün bilgisayarıma lazım olur diye flashdiak alayım dedim ve iki taraflı çıkan farklı bir tane aldım. Bir tarafından PC'ye takılıyor, diğer tarafından telefona takılıyor. Ama ben Lumia 820'me taktığımda hiç bir şey olmuyor. Android telefonlarda da denedim hiç bişey olmadı. Ben mi bilmiyorum kullanmasını acaba ??
şuan wp desteklemiyor androidde bazı modeller destekliyor nokia da sadece C7 ve N8 de vardı sanırım

• Beğen
Tepkiler: kursat99
akondd

akondd

Üye
şuan wp desteklemiyor androidde bazı modeller destekliyor nokia da sadece C7 ve N8 de vardı sanırım
nokia da son çıkan telefonların da çalışıyor özellikle 2. nesiller de flash
belleğin formatı fat32 olarak değiştir ve dene android cihazlarda görmesi lazım

saynesim

saynesim

Üye
Bende note 2 ve Nokia 701 var
oluyor fakat lumia 1020 de olmuyor

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Nokia Symbian belle görüyor :oke: Windows Phone da öyle bir sistem yok

sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
Baktım flash disk'im zaten fat32. denediğim android cihazları düşük modellerdi. s3 te falan dener dönerim size arkadaşlar

serinaga

serinaga

Üye
S3 görmesi lazım ...

Üst Alt