Akıllı Telefonda Olması Gereken Uygulamalar Sizce Neler ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
Akıllı Telefonda Olması Gereken Uygulamalar Sizce Neler ?
nokia 603 telefonum var kerata güzel ama uygulama sıkıntısı var sizce telefonda kesinlikle olması gereken uygulamalar neler

doctorrr

doctorrr

Üye
angry birds serisi, quickoffice pro, shazam, opera mobile, fruit ninja, vlingo, internet radyosu, whatssapp gibi gibi işte keyfine göre yükle babacım yalnız çok yükle-sil yapma...:D

Sedat5549

Üye
opera mini messenger radio bu kadar

technoshark

technoshark

Üye
whatsapp,viber,skype,oi file manager,temple run,antu.com,fenerbahçe wallpapers, :)

luckysleven

luckysleven

Üye
opera , whatsapp şu ikisi olsun bana göre yeterli ..

nasıl hala uygulama sıkıntısı var deniyor anlayamıyorum .. Biri çıkıpta şu nokiada olmayıpta favori gösterilen androidde olmazsa olmaz 3 uygulama göstersin telefonu satıp yine döneceğim androide : ) Hadi bir tane ben söyleyeyim qwerty uygulaması onun dışında henüz karşıma çıkmadı

yaren_dede

yaren_dede

Üye
oyunlar ve flash player yeterli sebeb bence hemen geç

SilentOne

SilentOne

Üye
telefonu hackle aklına geli geliyorsa kur ama şahsen bn smart office x-plorer geriye kalan muzik programları

luckysleven

luckysleven

Üye
oyunlar ve flash player yeterli sebeb bence hemen geç

Olmazsa olmaz demiştim ama neyse : ) 1300mahlık 3.5 lik ekranda oyun oynamaya çalışmak bana saçma geliyor .. flashplayer zaten var yanılıyor muyum ?

tempestshine

tempestshine

Üye
Bord.Xplore.Opera.FaceIt.FreeUnRar.Photo Browser.Fotoğraf ve video düzenleyici.

Febris

Febris

Üye
Opera Mobile, Nimbuzz, Whatsapp Messenger, X-Plore, Skype, SoundHound, Fmobi, Smart Office, Brightness Control, CameraPro, App Rename

Benim kullandıklarım bunlar içinde işine yarayan çıkacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt