Telefon Tavsiyesi AKILLI TELEFON TAVSİYESİ

Sponsorlu Bağlantılar

mkarahanlı

mkarahanlı

Üye
    Konu Sahibi
AKILLI TELEFON TAVSİYESİ
arkadaşlar 2 ay sonra yeni bir telefon almayı düşünüyorum konuyu 2 ay önceden açmamın sebebi geniş çaplı olsun :D
650-700 liralık bir telefon istiyorum işletim sistemi olarak wp8 olursa iyi olur isteklere gelince
kamera flaşı olsun
ön kamerası olursa iyi olur
günlük 1-2 saat müzik dinlerim
oyun süresi 1 saati geçmez
ekran büyüklüğü en azından 4" olsun
şimdi söz sizde şimdiden teşekkürler

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
2-3 ay sonra bir çok cihaz tanıtılacak bence biraz bekle ve kafana bütçene yatan cihaza kendin karar ver

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Bunu Windows Phone Bölümünde açarsan bilenler daha iyi yardımcı olur.

mkarahanlı

mkarahanlı

Üye
    Konu Sahibi
ben sadece wp8 e değilde genel olarak bakıyorum yani android de olabilir bu yüzden buraya açtım kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
LimePie

LimePie

Üye
general mobile al bence güzel telefon

• Beğen
Tepkiler: mkarahanlı
fk555897

fk555897

Üye
Nokia Lumia 625 diyorum ama 2 aya yeni telefonlar da çıkabilir.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
Invoke

Invoke

Üye
Yeni çıkacak wplere bakarsın. Beklentilerini karşılarlar.

• Beğen
Tepkiler: mkarahanlı ve Burak Altun
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Yeni telefonlar o zamana çıkacaktır.ve şu anki telefonlarda fiyat olarak düşecektir.lumia 925 tasarım ve kullanım olarak en iyi telefon diye düşünüyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

mkarahanlı

mkarahanlı

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler wp8 almaya karar verdim ve konuyu orada açacağım herkese iyi forumlar

skywalker06

skywalker06

Üye
Wp8 istemezsen motorola moto g al derim fiyatı 700-850tl arası değişiyor

• Beğen
Tepkiler: mkarahanlı
mkarahanlı

mkarahanlı

Üye
    Konu Sahibi
moto g iyi görünüyor kullananlara sorularım
güncelleme desteği varmı ve tabiki kamerası nasılmoto g yorumlara baktım çoğu kişi kameradan şikayetçiymiş
general mobile al bence güzel telefon

arkadaşlar bana 8 aylık telefon diyolar elime alıp biraz incelemiştim kamerası ve ekranı güzel ama birçok kişi sarj soketinden şikayetçi ve garanti kapsamında olmadığı için 50 tl civarı para karşılığında yapıyorlarmış kararsızım

skywalker06

skywalker06

Üye
moto g iyi görünüyor kullananlara sorularım
güncelleme desteği varmı ve tabiki kamerası nasılmoto g yorumlara baktım çoğu kişi kameradan şikayetçiymiş

arkadaşlar bana 8 aylık telefon diyolar elime alıp biraz incelemiştim kamerası ve ekranı güzel ama birçok kişi sarj soketinden şikayetçi ve garanti kapsamında olmadığı için 50 tl civarı para karşılığında yapıyorlarmış kararsızım
telefon 4.4.2 alıyor açar açmaz ayrıca google nexus programına dahil etti o yüzden bu telefon güncelleme sıkıntısı çekmez kameraya gelince normal gündüz çekimlerinde idare eder onun dışında bir işe yaramaz ben kamera pek kullanmadığımdan benim için sorun değil bunun dışında herşeyiyle mükemmel gerek hız konusunda bir hoparlör ve kulaklık ses kalitesi var ben kulaklıkla müzik dinlemeyi bırakamıyorum şarj süresi desen full internet açık 1gün gidiyor cimri kullanırsan 2-3günü görüyorsun bu fiyata alınabilecek en kaliteli telefon bence bu

mkarahanlı

mkarahanlı

Üye
    Konu Sahibi
telefon 4.4.2 alıyor açar açmaz ayrıca google nexus programına dahil etti o yüzden bu telefon güncelleme sıkıntısı çekmez kameraya gelince normal gündüz çekimlerinde idare eder onun dışında bir işe yaramaz ben kamera pek kullanmadığımdan benim için sorun değil bunun dışında herşeyiyle mükemmel gerek hız konusunda bir hoparlör ve kulaklık ses kalitesi var ben kulaklıkla müzik dinlemeyi bırakamıyorum şarj süresi desen fu ll internet açık 1gün gidiyor cimri kullanırsan 2-3günü görüyorsun bu fiyata alınabilecek en kaliteli telefon bence bu

bilmiyorum kardeşim telefon iyi görünüyor ama benim için kamera da önemli
Nokia Lumia 625 diyorum ama 2 aya yeni telefonlar da çıkabilir.
625 in ram 512 mb deilmi oyun konusunda sıkıntı olur diye düşünüyorum ama duyduguma göre 1gb kısıtlaması olan oyunlar 1-2 hafta içinde çıkıyormuş dusunebilirim ama bşr yandanda o kadar buyuk ekrana düşük ppi degeri var sence sıkıntılı mı?android bölümüne baktımda epey karışık görünüyor c6-01le cok ugrastıgım içinde bıktım bu yüzden wp :D

Son düzenleme:

Üst Alt