Akıllı Sırt Çantası İle Şarj Sorununa Son!

Sponsorlu Bağlantılar

hamzadernek

hamzadernek

Üye
    Konu Sahibi
Akıllı Sırt Çantası İle Şarj Sorununa Son!
AMPL Labs’ın tarafından tasarlanan akıllı çanta değişik özellikleri ile kullanıcılarını hayran bırakıyor.Akıllı çanta sayesinde artık şarj sorunu ortadan kalkıyor...

"Dünya'nın en akıllı çantası" olarak tanıtılan SmartMag, her bölmesinde toplam 7 tane USB girişi sayesinde dizüstü bilgisayar, tablet ve ları şarj edebiliyor.İçerisindeki pil yardımıyla telefonunuzu 2 ya da 3 defa şarj etme imkanı sunuyor.Eğer bu şarj süresi size yeterli gelmeyeceğini düşünüyorsanız 59$ karşılığı 18.5 wh TabletBoost pili alarak iPad Air 2'ye 10 saatlik pil ömrü sağlayabilirsiniz ya da 139$ karşılığı LaptopBoost alınarak Macbook Air'e 14 saat saatlik pil ömrü sağlama imkanı sunuyor.


Çantanın diğer bir özelliği ise akıllı telefonunuza yüklediğiniz uygulama yardımıyla çantayı yönetebilme imkanı sunuyor.Şarj etme önceliği belirleyerek daha kolay şarj imkanı sunuyor. sayesinde çanta içerisindeki sıcaklığı ölçebilir ya da çanta uzaklaştığında uyarı alabilirsiniz.

CES 2015'te tanıtılan 29 litre iç hacme sahip çantanın üzerinde bulunan OLED dokunmatik ekran ile kontrol etme imkanı bulunuyor.299$ etiket fiyatına sahip olan akıllı çanta yaz ayında kullanıcılarının beğenisine sunulması bekleniyor.

Kaynak :
 


utt2

utt2

Üye
bu alınmaz
 
  • Beğen
Tepkiler: hamzadernek
03-ŞAHİN

03-ŞAHİN

Üye
Fena değil
 


Üst Alt