Akıllı Servisler Artık Cepte..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Akıllı Servisler Artık Cepte..
Akıllı servisler artık cepte

Teknolojiye yaptığı yatırımlarla CeBIT Bilişim fuarının gözdelerinden biri olan Turkcell, kullanıcıların işlerini kolaylaştıracak yeni mobil servislerini tanıttı, Akıllı Ev, AkıllıCep, GörselRadyo, MobilHaber ve MobilÖdeme gibi katma değerli servisleri kullanıcılara test ettirdi.



Müşterilerin hayatını kolaylaştırıp zenginleştiren yeni bir servis sistemi kuran Turkcell, geleceğin dünyasını yaratacak ürün ve hizmetlerini; ileri teknoloji mobil platformları olan 3GSM ve HSDPA'e ait uygulamaları; Akıllı Ev, AkıllıCep, GörselRadyo, MobilHaber ve MobilÖdeme gibi katma değerli servisleri kullanıcılara test ettirdi.

Fuarda ziyaretçilerine gelmiş geçmiş en hızlı yayılan telekomünikasyon teknolojisi olan 3GSM deneyimi yaşatan Turkcell, Ericsson işbirliğiyle Türkiye'yi bugüne kadar sadece İtalya, İngiltere, İspanya ve Fransa'da sergilenmiş olan HSDPA teknolojisiyle tanıştırdı.

Gelecekteki mobil yaşamımızın ipuçlarını veren bu hizmetlerden biri olan 'AkıllıCep' sayesinde artık cep telefonları toplu taşıma araçlarında bilet, turnikelerde kart yerine kullanılabilecek, çeşitli yerlere yerleştirilecek çiplerle cep telefonundan o yer hakkında bilgi alınabilecek, bir poster üzerinden sanatçıların resimleri, şarkıları indirilebilecek ve pek çok noktada ödemeler cep telefonuyla yapılabilecek.

Mobil hayat daha kolay

Turkcell'in ilgi çeken yeni kuşak hizmetlerinden biri olan 'MobilHaber Servisi', cep telefonları için özel olarak hazırlanmış görüntülü ve sesli bir haber bülteni. Akışkan video (video streaming) teknolojisiyle sunulan MobilHaber'de, dünyadan ve Türkiye'den önemli haber ve olaylardan derlenen 1 dakikalık haber bülteni, Türkiye'nin "en mobil gazetecisi" Mithat Bereket tarafından yorumlanarak sunulacak. Turkcell abonelerinin e-posta hesaplarını cep telefonlarından kolayca yönetebilmesini sağlayan "Turkcell e-Postacı" ile ise bilgisayarda yapılan tüm e-posta işlemleri artık cep telefonlarında da yapılabiliyor.

Yeni teknoloji çözümleri sayesinde TC kimlik ve vergi numaralarının sorgulanmasından sınav sonuçlarına erişime kadar farklı kamusal bilgi ve hizmetlere mobil ortamda erişim kolaylığı sağlanacak.

(Hürriyetim)
 


DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
turkcell,in teknolojisi hiçbi Turk operatorde yok tamamda cok pahalı :vur:
 
serdar06288

serdar06288

Üye
evet türk.biraz kazık hiç bir töleransı yok
 

metintekin

Üye
fiyat olarak yüksek ama en iyisi.
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yine turkcell.. :ehe:
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Hem para yönünden hem de teknoloji ve gelişim yününden en iyisi Turkcell. :ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt