Saat Akıllı saat önerisi

Konu Sahibi
Akıllı saat önerisi
selam arkadaşlar
5 yıldır kullandığım casio saatin kordonun bağlandığı yer kırıldı. saatçi artık yapılmaz dedi. gittiği yere kadar kullan dedi. bu yüzden yeni bir saat almam lazım.
çok ucuz bir akıllı saat almak istiyorum. özellik benim için önemli değil sadece zamanı göstersin yeter.
fiyatı daha uygun olduğu için yurt dışından almak istiyorum ancak yurt dışından daha önce hiç alışveriş yapmadım.
adında bir saat gördüm. 75$ free shipping. saat su geçirmez, sürekli açık ve 21 gün batarya süresi sunuyor.
ancak şöyle birşey var ben bu saati telefona bağlamak istemiyorum. bu saat telefona bağlanmadan kullanılır mı?
xda forumda konusu varmış. adama sordum. eğer sadece saat istiyorsan çok daha iyi bir saat alabilirsin dedi (normal saatler) ancak normal saat alsam yine en az 100-150 lira vermem gerekecek.
başka önerileriniz var mı? sizce de normal saat mi almalıyım?cevap verecek yok mu?

Hepsiburadada ucuz akıllı saatler var

Nextman

Emekli Yönetici
Saat beklentilerin ve bütçe bildirirsen daha hızlı yardımcı oluruz

Konu Sahibi
yukarda belirttim zaten. zamanı göstersin fiyatı da ucuz olsun 150-200 TL arası.

Tepkiler: avast

Nextman

Emekli Yönetici
yukarda belirttim zaten. zamanı göstersin fiyatı da ucuz olsun 150-200 TL arası.
Anladım artış olmayacak, o manada sormuştum İlk örnek bunu bir incele istersen

Tepkiler: Fenomenon

avast

Üye
Hocam sebago larq bak ama internetten alırsan 200 dıyolsr kuyumvulara soyle 100 e bırskıyorlar ben 80 e aldım bu saatı 2 yıl garantılı fpmksyonları kronometresi falan var
Resimde kenfi çekimim

Konu Sahibi
Anladım artış olmayacak, o manada sormuştum İlk örnek bunu bir incele istersen
fiyatı makul duruyor. teşekkürler
Hocam sebago larq bak ama internetten alırsan 200 dıyolsr kuyumvulara soyle 100 e bırskıyorlar ben 80 e aldım bu saatı 2 yıl garantılı fpmksyonları kronometresi falan var
Resimde kenfi çekimim
kararsız kaldım şimdi böyle bir saate de bakabilirim. teşekkürler

Tepkiler: Nextman
Akıllı saat iyidir arkadaş ortamında artistlik olur hem daha spor gözükürEğer Türk bir siteden almak istersen Hepsiburada.com'da aşağıda ki akıllı saat %11 indirim almış fiyat aralığı bütçene uygun hemde şık duruyor resimde..

Turkcell t fit

Tepkiler: The Pierre ve Fenomenon

Nextman

Emekli Yönetici
Turkcell fit kullanıcısı olmak için hat sahibi olmanıza gerek yok. Ancak Turkcell uygulamasını Google Play' den indirmeniz gerekli cihaz senkronizasyon ve bağlantı için

Tepkiler: The Pierre
Evet bunu elestirmislerdi saat her telefonla çalışıyo ama hat sıkıntısı var hatta turkcell samsung a laf carpitiyodu saatin her telefonda calismasi konusunda ama kendisi de hattinin olma zorunlulugu istiyordu bu ne bicim bi saçmalık diyodu inceleyenler

Bence akıllı saat alma. İyi normal kol saatlerinden alsan daha iyi ve sağlam olur.

avast

Üye
Abi sağlamlığı geçtimde t fit japon pazarında satılan led saatlere benziyo alabiliyosam sony falam al yoksa uğraşma bence

Konu Sahibi
haklısınız oyuncak gibi duruyor zaten hattım vodafone. o yüzden t fit almam

Seglopsi

Üye
Gear Fit var bende fena değil. "Tam akıllı" saat olmasada su geçirmezliği artısı.

Invoke

Üye
Bence normal saat al.

Dandik akıllı saat alıp, ki akılsız olur da adı akıllıdır, sürekli şarja takmakla filan uğraşmaktansa aynı fiyata kaliteli normal saat alınır. Hem bozuldu diyelim, sonra bir de onunla uğraş. Lüzumsuz.

Tepkiler: Fenomenon ve TheDarkStar7

Seglopsi

Üye

25 dakikada şarj oluyor sürekli değil şarj süresi de 5 gün.

Tepkiler: Nextman