Karşılaştırma Akıllı Depolama

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
Akıllı Depolama
Wp8.1 yükleme yapan arkadaşlar bir bölüm kafama takıldı.
Akıllı Depolama. > Telefon > E-Posta + Mesajlaşma kısmı sizlerde ne kadar yer kaplıyor .

Bende 885,94 mb yer işgal ediyor. Hotmail ve Twitter hesabı bağlı. Birazdan twitter hesabını silip değerlere bir daha bakacağım...

Edit : Twitter hesabını sildim şu anda 177,98 mb. Mail kutusu bomboş mail yok ama 177 mb ne kullandığını çözemedim gitti!!!

Son düzenleme:

TurboCall

TurboCall

Üye
Wp8.1 yükleme yapan arkadaşlar bir bölüm kafama takıldı.
Akıllı Depolama. > Telefon > E-Posta + Mesajlaşma kısmı sizlerde ne kadar yer kaplıyor .

Bende 885,94 mb yer işgal ediyor. Hotmail ve Twitter hesabı bağlı. Birazdan twitter hesabını silip değerlere bir daha bakacağım...

Edit : Twitter hesabını sildim şu anda 177,98 mb. Mail kutusu bomboş mail yok ama 177 mb ne kullandığını çözemedim gitti!!!
74.98 mb :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Rainesto

Rainesto

Üye
2 e posta var 76,12 mb

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
O zaman benim hesapta anormallik var. (Gelen giden engelli ve silinmiş mailler webden sıfır şu anda.)
Bir daha senkronize edeyim mail adresini. Gene düşmezse Ali Kemal Beye sebebini sorar öğrenmeye çalışırım.

skynet

Üye
2 eposta var 58,32MB :)

• Beğen
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
168 mb gösteriyor benimkide :D

• Beğen
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
mail trafiğim yoğun sayılır o kadar silmeme rağmen 314mb

• Beğen

emir1888

Üye
128.64 mb :heyo: iki e posta bağlı ama çok e posta alışverişi yok, twitter hesabı da bağlı ama orda da mesaj yok.

• Beğen
Akhtoher

Akhtoher

Üye
142 mb.

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
3 eposta 89 mb.
Çöp kutusu fala temizle

Çırak ile gönderildi

Son düzenleme:
  • Beğen
ykd96

ykd96

Üye
Hesaplarda twitter ve eposta ekli, kişilerdede facebook twitter ve hotmail ekli. 147MB

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
105.27 mb.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
bende de, microsoft/hotmail , google , linkedin , twitter aktif 178 MB, asıl anlamadığım Diğer Dosyaların 800 küsür MB olması, silemiyorum da, Diğer Dosyaları nasıl silebilirz nedir bunlar, uygulama kalıntıları veyahut sistemin tanımadığı formatta dosyalar olsa bile bu kadar şeyi yüklediğimi zannetmiyorum, düzenli olarakta internet geçmişi, çağrı mesaj geçmiş vs siliyorum.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar bende orada sadece Microsoft hesabım kurulu. Uygulama olarak Facebook ve twitter ayrıca telefonda kurulu. Bende 0 byte yazıyor.

• Beğen
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
İki e posta 120 mb twitter yazmış bir arkadaş o da aktif eğer ilgiliyse

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
Arkadaşlar bende orada sadece Microsoft hesabım kurulu. Uygulama olarak Facebook ve twitter ayrıca telefonda kurulu. Bende 0 byte yazıyor.

Seninki de baya iyiymiş be dostum

Çırak ile gönderildi

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
Diğer dosyalarda telefonunuza webden indirip attığınız videoların katkısı inkar edilemez. Hafıza kartımdaki diğer klasörü 12 kusur gb videolar 0 mb. Tanımadığı videoları diğer klasörüne yamıyor !!!!!

Telefonumundaki diğer klasörü 66,34 mb

suyunsesi

suyunsesi

Üye
İşte bizim o diğer klasörüne baka bilmemiz ve içinden dilediğimizi sile bilmemiz gerekiyor. Bize bu lazım.

• Beğen

Üst Alt