Akilli cihazlarla en iyi uyum saglayan operator?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Akilli cihazlarla en iyi uyum saglayan operator?
Akilli cihazlarla 3G ve servis olarak en iyi uyum saglayan GSM sirketi sizce hangisi?

Ornegin ben Turkcell ile S3 umde 3G hizmetini kullanamiyorum nedeni sinyal yok:) Vodafone ile kullanabiliyorum :)

foreverthe

foreverthe

Üye
Ben S3'ümde Avea 3G hizmetini çok güzel kullanıyorum çok memnunum :)

Bihterziyagil

Üye
vodafoneun interneti cok iyi. Turkcellin yalan reklamlarina inanmayin yok abd nin 5 kati çinin 8 kati :D ankara icin en iyisi vodafone diger sehirleri bilmem

Kerim.

Kerim.

Üye
Ben avea Ile 3g Kullaniyorum Gayet Iyi

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Turkcell, her türlü.

avcitalip

avcitalip

Üye
benim ile SIII'ümde 3G H+ Falan Sıkıntısız Çalışıyor,Sizin hattınızda problem olabilir :evet:

Turkcell Bence İyi Uyum Sağlıyor fakat Çok Pahalı Vodafone ise ne biliyim Turkcell Gibi Kaliteli Değil Avea ise neredeyse hiç tam çekmiyor :(

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Ben Vodafone'da Turkcell'de kullanıyorum.3G'de Turkcell bence daha başarılı.Bu yüzden internet için v.s Turkcell kullanıyorum.Fakat konuşma v.b şeylerde ise Vodafone hem kaliteli hemde daha uygun.

Black-killing

Black-killing

Üye
Benim için en iyisi en ucuzu olandır işte bunun için BİMCELL reyiz mükemmel.:D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Turkcell daha kaliteli ve daha pahalı.

aleranol

aleranol

Üye
Valla ankarada ne vodafone ne de turkcell 1. 2side cok iyi. Ama turkcellin interneti Vodafone'a gore azicik daha hızlı. Ayrice c7 kullanirken 3.5g ceken vodafone not2de sadece h+ çekiyor arada 3g yapıp kapaniyo neden acaba?

Placebo-

Placebo-

Üye
Türkcell tabiki. Bariz bir indirme hızı farkı var.

Not: ü ile değil. :D

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Benimki niye Turkcell 3G bulamiyor yav :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bu akşam vodafone kullandım 490 kilobaytı 7 dakikada indirince türkcell olsun kazık olsun dedim :D

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
sizde internet saniyede kaç kw indiryo??
bizin(Turkmenistan) TMCELL 3g normalde saniyede 200-300kw arası indirme yapyo!!!
not: bu telden baglandıgında
pc den denemedım!!!
:)

dedereis123

dedereis123

Üye
Reklam olarak algılanmasında bana görede Turkcell aslında biraz detaylı araştırmak lazım hani sadece operatör olarak bakmamak lazım bazı şeylere fiyatı yuksek ama kendini aşırı geliştiren bir firma , Akıllı cihazlarda acık ara farkla Turkcelldir

acuxx

acuxx

Üye
türkcell en iyisi ama pahalı. Ben avea kullanıyorum net i idare eder. Avea kullanmamın sebebi paketleri avantajlı

Scuderia.

Scuderia.

Üye
İstanbuldayım Vodafone kullanıyorum hız konusunda gayet iyi sıkıntı falan yaşamadım

phasan

phasan

Üye
vodafoneun interneti cok iyi. Turkcellin yalan reklamlarina inanmayin yok abd nin 5 kati çinin 8 kati :D ankara icin en iyisi vodafone diger sehirleri bilmem

Aynen katiliyorum bende iphone 4 vodafone kullaniyorum

foreverthe

foreverthe

Üye
Benim avea 8-10 Mbps arası değişiyor iyi değil mi ya ? :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt