Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Akaryakıt'a Zam Gelebilir!
Sponsorlu Bağlantılar
Baydırman
Moderator
Konu Sahibi
Akaryakıt'a Zam Gelebilir!
Motorinin litre fiyatına bu gece yarısı itibari ile 9 kuruşluk bir zam yapılması bekleniyor. Olası zammın 2 kuruşu ötv'den karşılanacak. Bu nedenle zammın pompaya 7 kuruş olarak yansıması bekleniyor.
MAERKEK
Admin
Bisiklete binin diyorum size . Toplu taşımadan uzak durun . Tekli taşıma candır .
fatihmenteş
Üye
3 haftadır zamları protesto etmek için 9 km'lik yolu yürüyerek gidiyorum.😊
Dayı Şu Lpgyi 4 TL Yapsınlarda Benzinle Rahat Rahat Bineyim Şu Arabayı
bilal72
Üye
Arkadaşlar fiyat meselesi artık uluslar arası dengeler belirliyor...
Bunun yanında devletin tabiki önlem alması lazım..
Malumunuz ülkemiz krizdedir. Ama bu krizi bu kadar abartıp sorun haline getirenler de zenginlerdir. Eğer gerçekten fakirler sorun etselerdi milyonlarca insan şu an meydanlarda olması gerekiyordu...
Şu an ülkede huzur ve güven ortamı oluşmuş durumda... Bana göre huzurlu bi ortamda fakirlik ve kriz olayı da aşılır inşaallah.
Arkadaşlar fiyat meselesi artık uluslar arası dengeler belirliyor...
Bunun yanında devletin tabiki önlem alması lazım..
Malumunuz ülkemiz krizdedir. Ama bu krizi bu kadar abartıp sorun haline getirenler de zenginlerdir. Eğer gerçekten fakirler sorun etselerdi milyonlarca insan şu an meydanlarda olması gerekiyordu...
Şu an ülkede huzur ve güven ortamı oluşmuş durumda... Bana göre huzurlu bi ortamda fakirlik ve kriz olayı da aşılır inşaallah.