Akadaşlar Ne olursunuz yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gizemlirap

gizemlirap

Üye
    Konu Sahibi
Akadaşlar Ne olursunuz yardım edin
Arkaşlar Mozilla Firefox 3.6 yükledim bu zamana kadar mozilladan memnundum ancak bu aralar tarayıcım bi siteye girerken mozila exe bir hatayla karşılaştı KAPATILMASI GEREKİYOR HATASI ALIYORUM ne olur yardım edin.Operayı Yükleim ancak opera öylebir sorun vermiya ancak operadanda hoşlanmıyorum ne olur mozilla firefoxumun çözümünü bulun lüften.:vur

--------------- Ekleme ---------------

AKATLI

AKATLI

Üye
valla ben çözümü bilmiyorum inş arkadaşlar en kısa sürede sana yardım ederler

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Birçok sorun buna sebebiyet verebiliyor...Bence Your Uninstaller vb. yazılımlarla yer imlerinizi kaydettikten sonra Firefox'u tamamen kaldırın ,tekrar kurun...

cemee61

cemee61

Üye
bencede kaldirip tekrar kurun.

gizemlirap

gizemlirap

Üye
    Konu Sahibi
Ya işe yaramadı arkadaşlar

cemee61

cemee61

Üye
gormeden bisey demek pek mumkun olmuyor gerci... belki virus bulasmis olabilir. ama normalde moderatorun dedigi gibi uninstaller (ben glary utilitiesiin uninstall bolumunu tercih ediyorum genelde) vb gibi programlarla kaldirmadiysan, kaldirma esnasinda kalinti kalmis olabilir sorun bundanda kaynaklaniyor olabilir.baska programla cakisiyo olabilir, bir cok sebep olabilir dedigimiz gibi gormeden bisey demek zor

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Ozaman birde kurulumsuz versiyonunu deneyin...Kullandığınız eklentilere ve yapılandırmalara bağlı olarak bu sorunu verme olasılığı da var...

gizemlirap

gizemlirap

Üye
    Konu Sahibi
sorunu buldum arkadaşlar sorun link scanner programının eklentisiymiş onu kaldırınca düzeldi sizede teşekkürler vakitlerinizi ayırıpta konuya baktığınız için.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
sorunu buldum arkadaşlar sorun link scanner programının eklentisiymiş onu kaldırınca düzeldi sizede teşekkürler vakitlerinizi ayırıpta konuya baktığınız için.
Takip ediyordum konuyu sorunun düzelmesine sevindim:)

cemee61

cemee61

Üye
pek yardimci olamadim sanirim ama sorunun cozulduya bu yeter:)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Uyumsuz eklentiler görev sırasında sorun verdiği için kapanmıştır...Ama size daha önce kaldırıp tekrar kurmanızı söylemiştim...Tekrar kurduğunuzda , aynı eklentileri tekrar yüklediğiniz için kapanması normal...Sorunun düzelmesine sevindim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt