ajandam açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
msy2017

msy2017

Üye
    Konu Sahibi
ajandam açılmıyor
arkadaşlar benim ajanda tamamen açılmaz oldu daha önce netqin mobile securitynin system optimizasyon bölümünde bazı şeyleri kapatınca ajanda takılıyodu tam açılmıyordu şimdi o şeyleri kapatmıyorum hatta netqini kaldırdım ama ajandamı birtürlü açamadım yuvarlak dönüyor sonra tel donuyor daha önce başıma gelmişti fabrika ayarlarına döndüm düzelmişti yine aynı şey telefonu sıfırlamadan düzeltme imkanım var mı bir de neden oluyor merak ettim.yardım edebilir misiniz?fikri olan var mı?

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar gece boyu bunla uğraştım 3 kere fabrika ayarlarına döndüm ayarlarımı yaparken adım adım ajandayı kontrol ettim sonuç şu netqinle ajandanın bir alıp veremediği yok sorun gmailde inanamadım ama tekrar tekrar denedim sonuç değişmiyor gmail posta kutusunu kurunca ajanda açılmıyor kaldırdığım anda açılıyor anlamıyorum daha önce böyle bir sorun yoktu gmailin ajandayla ne alıp veremediği var ki nokia suitele tekrar belle yüklesem geçer mi?

- - - Eklendi - - -

düzeltiyorum sadece gmail değil tüm emailler sorunlu

- - - Eklendi - - -

fikri olan yok demek en iyisi ben yazılımı tekrar yükleyeyim

catdog136

catdog136

Üye
en iyisi dediğiniz gibi yazılımı tekrar yüklemek.. Netquin belli ki ajandanızı etkilemiş ve zarar vermiş, uygulamaları silseniz dahi kalıntılar kalır bunların etkisiyle ajandanız açılmıyor olabilir..

msy2017

msy2017

Üye
    Konu Sahibi
netqinle hiç bir sorunum yok nedense ben de anlamadım e mail kurunca ajanda açılmıyor

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ajanda ve emailin sistem dosyaları nerde bulunuyor elimde c6-01 var onda hiç bir sorun yok sistem dosyalarını ona göre düzenlemeyi düşünüyorum yazılımı tekrar yüklersem uygulamalar gidecek yedek işe yaramıyor yedeği yükleyince yine aynı sorun oluyor lütfen bilenler varsa söylesin bari buna cevap verin ya

msy2017

msy2017

Üye
    Konu Sahibi
yazılımı tekrar yükleyemedim ama fabrika ayarlarına döndüm(veri ve ayarları sil)değişen bir şey yok aynı sorun depo hafızasını biçimlendirdim yine aynı sorun nerde onu da bilmiyorum yardım edebilecek olan var mı?

- - - Eklendi - - -

flaşlamak çözüm olur mu sanırım sorun telefonun c hafızasında

- - - Eklendi - - -

cevap yazan bir kişi var şimdiye kadar olsun okuyanlara da teşekkür ederim zaten gereksiz bir konu olsa istemediğim kadar cevap alırdım heralde.

msy2017

msy2017

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sorun çözülmüştür ve konu kapatılacaktır eğer benim gibi yazılımsal sorunlarınız varsa (mesela benim c hafızasındaki dosyalara bir şey olmuştu) flaş atabilirseniz atın atamam derseniz nokia suite ile yazılımı tekrar yükleyin fakat bunu yaparken yedeklemeyi geri yüklettirmeyin teli usbden çekin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt