airties 205 reset sonrası pc tanımadı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
airties 205 reset sonrası pc tanımadı
arkadaşlar komşunun wirelless ına 2 ay ortak olmak istedim. ama adam şifresini unutmuş. bunun üzerine modeme reset attım. ama ne ışıklarda nede pcde bi degişiklik olmadı bu reset işi böylemi. daha sonra kolaykurulum cdsini taktım pc ile modem arasında bağlantı bulunamadı diyo. kablolarda sorun yok komşununda interneti yok şuan bunu acil çözmem gerekli.airties rt 205

djserkan37

djserkan37

Üye
Cd'den Olması Gerekir.Cd'den Olmayınca Başka Nasıl Olcak Acaba Ben Bu İŞten Pek Fazla Anlamam.Belki Başka Biyolu Vardır.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
akşama doğru format çektim modemi baştan kurdum komşum ttnet kullanıcı adı ve şifresini unutmuş müşteri hizmetleride saat 21 olmasına ragmen telefona cevap vermedi. gündüz arayacaz tekrardan mecbur. ttnet kullanıcı adı, şifre internet üzerinden görüntülenmiyomu alternatifi yokmu ki.ben telefondan bağlanıyorum ama adam benim yüzümden mağdur oldu

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Modemin arkasında reset tuşu olması lazım...Ordan reset attıktan sonra kurulum bilgilerini girmeyi dene...Giriş şifresini ilk etapta boş bırak , kabul etmesi gerekir...İşe yaramazsa müş. hizm. ara...

Doğan

Üye
istersen rj-45'i sök tak arkadan

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
modemin kablolarını komle söküp taktım, sonrada pcyi formatladım. şuanda müşteri hizmetlerinden ttnet kulanıcı adı ve şifre bilgilerimizi isteyecez ama yarım saat arayla 10 dk bekliyorum telefonu açan yok. sabah 9 da başladım saat 2 oldu. bu rezilliği şikayet edebilecegim bi kurum yokmu ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt