Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ainol novo 7 crystal hakkındaki düşünceleriniz
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şerbetci
Üye
Konu Sahibi
ainol novo 7 crystal hakkındaki düşünceleriniz
bu tablet nasıl alınmaya değermi?
ve birde ainol marka hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
fk555897
Üye
Arkadaşım tabletin özellikleri iyi. Özellikle de o fiyata baktığımızda iyi bir tablet. Çift çekirdekli 1.5 GHz işlemcisi ve 1 GB RAM'i var. Ancak marka konusunda tereddüt e düştüm. Marka sorun değilse senin için güzel tablet.
Arkadaşım tabletin özellikleri iyi. Özellikle de o fiyata baktığımızda iyi bir tablet. Çift çekirdekli 1.5 GHz işlemcisi ve 1 GB RAM'i var. Ancak marka konusunda tereddüt e düştüm. Marka sorun değilse senin için güzel tablet.
yorumun için sağol özellikleri gayet iyi bir ürün. ama asıl sorum marka hakkındaki düşünceniz ve alınabilirlik derecesi konuyu uzatmayım asıl sorum ainol marka nasıl bir markadır alınabilirmi?
yorumun için çok sağol dostum içimi çok rahatlattın marka konusunda. Peki son birşey daha sorabilirmiyim Ainol marka ürünlerine GamePad felan takınca çalıştırıyomu acaba
yorumun için sagol içim biraz olsun rahatladı marka konusunda
- - - Eklendi - - -
yorumun için çok sağol dostum içimi çok rahatlattın marka konusunda. Peki son birşey daha sorabilirmiyim Ainol marka ürünlerine GamePad felan takınca çalıştırıyomu acaba